Kultúra

2017.08.28. 13:12

Folytatódik a Tudománytörténeti vándorkiállítás

Székesfehérvár – A Pálfi György nyugalmazott egyetemi tanár által összeállított Tudománytörténeti vándorkiállítás jelenleg a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút területén látható szeptember 20-áig.

V. Varga József

Az új évad Fejér megyei megnyitóját szeptember 5-én, kedden 9 órakor Székesfehérváron, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán, míg a Heves megyei megnyitót szeptember 11-én Gyöngyösön, a Kolping-házban tartják. A vándorkiállítást a Kárpát-medence Természeti Értékeiért Alapítvány gondozza, és a Magyarok Világszövetsége, valamint a Fejér Szövetség is ajánlja, támogatja.

A kiállítás szervezői elkötelezett hívei a magyarországi származású géniuszoknak, és annak a történelmi küldetésnek, hogy nemzetünk felemelkedése szolgálatában a magyarországi származású elődök és a jelenben élők szellemi nagysága iránti tiszteleten keresztül növelhető az utódok önbecsülése és tenni akarása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!