Sport

2017.08.28. 13:44

Videoton FC II: megérdemelt győzelem a Kisalföldön

Győr – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 3. fordulójának, Nyugati–csoport mérkőzésén a Videoton második csapata könnyedén gyűjtötte a három pontot Gyirmóton.

Krebsz András

Gyirmót FC Győr II–Videoton FC II 0-2 (0-1).

Alcufer Stadion, 200 néző, vezette: Horváth Patrik.

Videoton II: Hársfalvi – Tarnóczi, Mocsi, Tóth B., Lencsés – Réti, Takács M. (Varjas, 72.) – Lőrincz, E. Hadzic (Burka, 81.), Lassú – Szalai T. (Solomun, 63.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

A Puskás Akadémia II elleni hazai vereség után Veszprémben diadalmaskodtak Tímár Krisztián tanítványai, a fehérváriak vasárnap este a kisalföldiek otthonában is hasonló eredményért léptek pályára. A mérkőzés alaphangját Lassú Zsombor adta meg, a vendégek szélsője Elvir Hadzic lövésébe szemfülesen tette bele a sarkát, a játékszer Rengel hálójában kötött ki, 0-1! A szünetig hiába került előbb Farkas, majd Sandal és Horváth is kecsegtető helyzetbe, a gyirmótiaknak nem jött össze az egyenlítés.

Fordulás után támadásban maradtak a hazaiak, ám egy kontra végén eldőlt a mérkőzés: Lőrincz beadását a Videoton első csapatában 1998. október 24-én Vácon debütáló Szalai Tamás fejelte a kisalföldiek kapujába, 0-2!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!