Sport

2017.08.28. 16:40

A harmadik forduló következik a Fejér Megyei Kupában

Szerdán rendezik a labdarúgó Fejér Megyei Kupa harmadik fordulóját. Ebben a körben már azok az együttesek is csatlakoznak a sorozathoz, amelyek a Magyar Kupa első és második körében kiestek a küzdelmekből.

Gróf András

A megyei első osztályban eddig pont nélkül álló Mezőfalva gárdáját a Magyar Kupa első körében a Baracs együttese búcsúztatta. A mezőfalviak az új megyei sorozatban a Perkáta vendégeként lépnek pályára. A vendéglátók a harmadosztály Horfer Serleg csoportjában remekül kezdték a bajnoki szezont, hiszen eddig százszázalékos teljesítménnyel a második helyen állnak a bajnoki tabellán. Ezúttal megpróbálják eltüntetni a két osztálynyi különbséget. A második Magyar Kupa fordulóban Lajoskomáromban búcsúzó baracsiakra szintén harmadosztályú együttes vár. Ezúttal az Előszállás otthonában lépnek majd pályára. A házigazdák gólzáporos bajnoki mérkőzéssel hangoltak a kupameccsre, hiszen a Nagylókot 14-0-ra múlták felül, amíg a Baracs 6-0-ás vereséggel tért haza Ercsiből. A vendégek minden bizonnyal ezen az összecsapáson próbálják majd visszaszerezni a megtépázott önbizalmukat.

A csíkos mezes rácalmásiak már elbúcsúztak a Fejér Megyei Kupa idei küzdelmeitől Fotó: Ady Géza

A másodosztályban vitézkedő Adony gárdája ezúttal első osztályú ellenfelet fogad. Az eddig két idegenbeli összecsapásukon a Kulcs és a Pusztaszabolcs együttesét búcsúztatták. Ebben a fordulóban a jó erőkből álló Sárosd csapatát fogadják. A nagykarácsonyiak az eddigi két fordulóban idegenben játszottak. Először Cecén nyertek 10-1-re, majd Dégen diadalmaskodtak 3-0-ra. Most hazai pályán is bizonyíthatnak, igaz az első osztály újonca, az Enying lesz az ellenfelük.

Az augusztus 30-án, szerdán 17 órakor kezdődő forduló mérkőzéseinek további párosítása a következő: Szár - Velence, Fehérvárcsurgó - Aba-Sárvíz, Bakonycsernye - Mór, Csór Truck-Trailer - Szabadegyháza, Szabadbattyán - Bicske, Seregélyes - Polgárdi, Videoton Baráti Kör - Kisláng-Telmex, Magyaralmás - Pátka, Kápolnásnyék - Martonvásár, Vál - Tordas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!