Sport

2017.08.28. 19:50

Ercsi hatot számolt a Baracsra, Mezőfalvának nem sikerült tökéletesen a „gyógyfürdőzés”

A 3. fordulót játszották le a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. Már csak két veretlen van!

Káldor András

A 3. fordulót játszották le a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. Már csak két veretlen van!

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő - Mezőfalva 2-1 (2-0)

Mezőfalva: Papp M. - Balázs, Szabó E., Móricz, Velez (Balogh D.) - Csányi, Sági R., Erős, Mekota - Bozoki, Bartus (Szabó G.). Vezetőedző: Masinka László.

Gól: Berndt (3.), Balogh Á. (22.), illetve Móricz (56.)

Jók: Heim, Ihász, illetve Velez.

Az első félidőben kiüthette volna ellenfelét a Gárdony, de csak kétszer vették be Papp Martin kapuját. A 3. percben Sowunmi Attila elfutását követően pontosan tálalt Berndt András elé, akinek csak el kellett gurítania a kapus mellett a labdát, 1-0. Támadásban maradtak a vendéglátók, többször vitték egyedül Pappra a labdát, de ezeket a lehetőségeket kihagyták. Majd a 22. percben Balogh Ádámot ugratták ki egy jó átadással, aki eltolta a labdát védője mellett, majd rávezette a kapusra, és a bal alsó sarokba helyezte, 2-0. A szünet után visszaesett a Gárdony teljesítménye, és az 56. percben egy hibát kihasználva Móricz Csaba büntetője után szépített, 1-2. A folytatásban sorra ívelték fel a labdákat a vendégek Heim Attila kapuja elé, és a hálóőr bravúrjai kellettek ahhoz, hogy ne vigyenek el pontot.

Ercsi Kinizsi - Baracs 6-0 (2-0)

Baracs: Pék - Fülöp (Rezes), Prókai, Szurma (Juhász F.), Bartók - Horváth D., Éliás, Bozoki, Szili Sz. - Balogh D. (Nagy D.), Varga T. (Juhász J.). Vezetőedző: Gyalus Zoltán. Gól: Lak (54., 56.), Varga T. (4., öngól), Szalánczi (43.), Kovács P. (66.), Hosszú P. (77.).

Jók: Ivacs, Lak, Rebők, illetve Éliás.

A sárga mezes baracsiak ezúttal nem tudtak ellenfelük fölé nőni Fotó: Zsedrovits Enikő

A 4. percben Varga Tamás Zoltán öngóljával szerezte meg a vezetést a Kinizsi, 1-0. Majd a vendégek kétszer is helyzetbe kerültek, de a 43. percben Szalánczi Gergő növelte az Ercsi előnyét, egy szöglet után, 2-0. Gyengébb teljesítményt nyújtottak az első félidőben a hazaiak, nem úgy a másodikban, amikor óriási fölénybe kerültek a széteső ellenfelükkel szemben. Jöttek a helyzetek futószalagon, előbb Lak Imre lőtt két szépségdíjas gólt (4-0), majd Kovács Péter fejelte be Rebők Imre mintaszerű beadását, 5-0. A végeredményt Hosszú Péter állította be, aki egy szöglet után fejelt a felső sarokba, 6-0.

További eredmények: Lajoskomárom - Tordas 3-1, Enying - Bicske 2-5, Martonvásár - Polgárdi 10-2, Mór - Sárosd 3-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!