Sport

2017.08.30. 13:18

Két játékos is visszatért Veszprémbe!

Visszatér a VLS Veszprém csapatához az előző szezon egyik legjobbja, aki minimális lehetőséget kapott az FC Ajka színeiben.

Horváth Gábor

Bene Zsombor visszatért a labdarúgó NB III-ban szereplő VLS Veszprémhez, tájékoztatta lapunkat Szabó Péter ügyvezető. A villámgyors középpályás az előző idényben sokat tett azért, hogy a bakonyiak kivívják a bennmaradást, nyáron aztán elfogadta a szintén harmadosztályú FC Ajka ajánlatát. Ajkán azonban nem kapott sok bizonyítási lehetőséget, három bajnokin mindössze 12 perc jutott neki, így visszatért a királynék városába.

Miskei István (elöl) az előző szezonban a megye I-es Balatonfüredi FC alapembere volt
Fotó: Penovác Károly

A veszprémiek kerete más helyen is változott.

- Három vereséggel kezdtünk, így az augusztus 31-i átigazolási határidőig mindenképpen szerettünk volna még erősíteni – nyilatkozta a Naplónak Szabó Péter, aki elárulta: Bene mellett lesz még egy visszatérő, a veszprémi nevelésű, az elmúlt szezonban a megye I-es Balatonfüredi FC-t erősítő Miskei István szintén Orbán Tamás alakulatát erősíti a jövőben.

Az ügyvezető megjegyezte: Palkó Győző távozik a csapattól, s azért volt szükség két játékos igazolására, mert a nyáron érkezett Szenczi Bence térdszalag-szakadás miatt erre a fél évre már kiesett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!