Sport

2017.08.30. 18:13

Magyar Kupa: az Úrkút SK a főtáblán

A hazaiak jutottak a labdarúgó Magyar Kupa országos főtáblájára a szerdán játszott ki-ki mérkőzésen.

Horváth Gábor

Úrkút SK-Zirc-Dudar 3-1 (2-1)

Úrkút, 150 néző. Jv.: Hegedűs I. Úrkút SK: Zsigmond - Kuti A., Új, Márton, Sáringer (Pilka), Haman, Imre (Keller), Kádár, Kuti D., Lang, Ódor (Freili). Edző: Garai Péter.

Zirc-Dudar SE: Sipos - Vörösházi, Pavelka, Papp B., Nagy K. (Horváth L.), Papp S., Dávid, Nagy M., Takács, Petróczi, Turner. Edző: Nagy Krisztián.

Gólszerzők: Keller, Márton, Új, ill. Takács.

Kiállítva: Takács (45., Zirc-Dudar SE).

A szerdai Magyar Kupa-találkozó arról döntött, hogy a Balatonfüredi FC és a Csetény SE mellett melyik csapat jut fel az országos főtáblára.

A mérkőzés ötödik percében büntetőt hibáztak a hazaiak, a Zirc-Dudar pedig kihasználta a helyzetet, és egy megpattanó szabadrúgásgóllal vezetést szerzett. Az Úrkút akarata érvényesült a folytatásban, egy pontrúgást követően össze is jött az egyenlítés, majd több ziccer elhibázását követően Sáringer 2:1-re alakította az állást. A vendégek tíz főre fogyatkoztak. Fordulás után is számos lehetőséget elhibázott a házigazda, majd Keller döntötte el végleg a továbbjutás sorsát.

Összességében megérdemelt az úrkútiak továbbjutása.

Tudósított: Vágfalvi Norbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!