Sport

2017.08.31. 13:30

Megye I: bányásznapi derbi Úrkúton

A negyedik forduló derbijét Úrkúton rendezik az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-pontvadászatban.

Horváth Gábor

A program, szombat, 12.30, Úrkút SK (8.)-Sümegi VSE (2.): Bányász-napon fogadja az Úrkút aktuális ellenfelét. Az újonc sümegiek kitűnően, három sikerrel kezdték a szezont. Az úrkútiaknak a nyitányon becsúszott egy vereség, de legutóbbi két bajnoki találkozójukon már győztesen hagyták el a pályát. Három-esélyes a meccs.

Szombat, 16.30, Várpalotai BSK (11.)-Peremarton SC Berhida (16.): A Peremarton súlyos vereség után próbálja összeszedni magát, de az erőviszonyok alapján az újoncnak már az egy pontért is iszonyatosan meg kell izzadnia a VBSK otthonában.

Ajka Kristály (4.)-Magyarpolány (12.): A nyáron alaposan megerősödött hazaiak jóval esélyesebbek a rajtnál bennragadó magyarpolányiakkal szemben.

Fűzfői AK (9.)-Zirc-Dudar (10.): Hasonló passzban van a két együttes, apróságok dönthetnek a mérkőzésen.

Péti MTE (13.)-Tihanyi FC (5.): Az idén még a tavalyinál is erősebbnek tűnő Tihany váratlan vereségbe futott bele múlt héten, ezzel együtt magabiztosan várhatja a nyeretlen pétiek elleni találkozót.

Vasárnap, 14.00, Ugod (14.)-Devecser (6.): A Devecser jól összeállt az idén (is), ám nem legyőzhetetlen, s az ugodiaknak minden aprócska sikerre szükségük van.

Vasárnap, 16.30, Csetény (15.)-Balatonfüred (1.): Nagy meglepetés lenne, ha a nullapontos csetényiek most kezdenék el gyarapítani egységeik számát.

Gyulafirátót (3.)-Balaton-almádi (7.): Egy igazi háromesélyes meccs, amelyből bárki kijöhet győztesen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!