Sport

2017.08.31. 18:40

Esélylatolgatás: Kezdődik a bajnokság negyedik fordulója

A 4. fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Káldor András

2017. szeptember 2. szombat 16.30

Sárbogárd (6.)-Ercsi Kinizsi (1.)

Gracza Tibor a Sárbogárd vezetőedzője: - Rá kell döbbennünk arra, hogy "Red Bullból" nem lehet energiát nyerni, mert ahhoz edzésre is kellene járni, valamint odatenni magunkat rendesen. Az elmúlt két mérkőzésünkön nyújtottak után nagyon szégyelltem magam. Semmi sem véletlen a futballban, a sikerért meg kell dolgozni, ezt meg kell érteni mindenkinek, vagy, aki erre nem hajlandó, az nem alkalmas a sporttevékenységre! Tisztában vagyunk azzal, hogy az Ercsi elleni meccs nagyon nehéz lesz, de másképp nem léphetünk pályára, kizárólag a győzelemért játszhatunk, hiszen bőven van adósságunk a szurkolóink felé.

Sárosd (10.)-Martonvásár (5.)

Dvéri Zsolt a Sárosd vezetőedzője: - Kezdünk kiegyenesedni, igaz már két fordulóval ezelőtt az Ercsi ellen jól muzsikáltunk, és Móron is több volt a döntetlennél a meccsben, és akár meglepetést okozhattunk volna. A Martonvásárral mindig jó hangulatú, paprikás mérkőzést játszunk, hazai pályán most már szeretnénk begyűjteni az első győzelmünket. A szerdai kupameccsen (az Adony ellen - a szerk.) nem volt egy súlycsoportban a két csapat, de edzésnek mindenképpen jó volt, beleillett a programba a hétvégi rangadó előtt.

2017. szeptember 3. vasárnap 16.30

Enying (11.)-Gárdony Agárdi Gyógyfürdő (7.)

Vas Tibor az Enying vezetőedzője: - A Magyar Kupában kikaptunk három nullára a Gárdonytól, úgyhogy nem vár ránk könnyű mérkőzés. Szerdán a Fejér Megyei Kupában döntetlent játszottunk Nagykarácsonyban és kiestünk. A látottak alapján nem hiszem, hogy sok keresnivalónk lehet vasárnap. Ettől függetlenül fogadkozunk és természetesen bízunk abban, hogy megszerezzük az első győzelmet. A Bicske ellen is megmutatta a társaság, hogy mire képes, de sajnos vannak sérültjeink, velük erősebbek lennénk. Gergye Krisztián továbbra sem állhat a rendelkezésemre, hozzá csatlakozott Lángos Tamás, akinek a combizma szakadt be.

Lajoskomárom (8.)-Bicske (4.)

Miskovicz Bálint a Lajoskomárom vezetőedzője: - Sokat dolgozunk a csapattal, és maximálisan elégedett vagyok a játékosokkal. A Bicske elleni mérkőzésnek nem mi vagyunk az esélyesei, de mindent megteszünk azért, hogy jó meccset játszunk. Nem feltartott kézzel futunk ki a pályára, bízom benne, hogy a fiúk is átérzik, hogy egy jól felkészített csapat ellen játszanak. Meg szeretnénk húzogatni az oroszlán bajszát! Előző héten is pontosan tizenegyen voltunk, jó lenne, ha Vései Martin el tudná vállalni a játékot, valamint Vadászi Bence visszatért a nászútról, így ő is bevethető lesz.

Nehéz dolga lesz a Sárosdnak (kék) a Martonvásár ellen Fotó: KA

Tordas (9.)-Ikarus-Maroshegy (2.)

Korolovszky Gábor a Tordas vezetőedzője: - Tisztában vagyunk azzal, hogy ellenfelünk eddig háromszor győzött, és semmi nem ad arra garanciát, hogy biztos győzelmet arathatunk. Az zavar leginkább, hogy még nem nagyon rúgtunk gólt a bajnokságban, problémáink vannak a helyzetkihasználással. Eljutunk ugyan az ellenfelek kapujáig, kidolgozzuk a helyzeteket, minden meccsen van belőlük kettő-három, de ezek kimaradnak. Az utolsó két meccsen simán nyerhettünk volna, ha értékesítjük a lehetőségeinket. Remélem, a tendencia megfordul, akár már vasárnap!

Baracs (12.)-Mór (3.)

Gyalus Zoltán a Baracs vezetőedzője: - Nem jó előjelekkel várjuk a Mór elleni találkozót, de úgy érzem, hogy vagyunk annyira jó sportemberek és igyekszünk magunkat kihúzni a gödörből. Megpróbáljuk elindítani a pozitív sorozatot, bár nem lesz egyszerű, mivel egy nagyon jó ellenfél érkezik hozzánk. Bízom benne, hogy az akaraterőnk, és az akaratunk segíteni fog rajtunk. Van sérültünk, és lesz egyéb okok miatt is hiányzó, de nagyjából meglesz a keret, mondhatni abból főzünk, ami van, és megoldjuk ezt a problémát.

Polgárdi (14.)-Mezőfalva (13.)

Kurja Csaba a Polgárdi szakosztályvezetője: - Nincsenek mögöttünk könnyű napok, nagyon fiatal a társaság és sokaknál még javában tombol a nyár. Így aztán nem lehet azon csodálkozni, hogy a mérkőzések hatvanadik perce után elfogy a levegő. Így volt ez legutóbb Martonvásárban is, az 55. perctől kezdve összeszakadtunk, és zsinórban kaptuk a gólokat. Elbeszélgetünk a csapattal, még idejekorán rendet kell tennünk a fejekben! A Mezőfalva ellen nincs más lehetőségünk, csak a három pont megszerzése. Seregélyesen a kupameccsen, Tóth Vincét lekönyökölték, és eltörött az orrcsontja, így rá biztosan nem számíthatunk vasárnap.

1 .Ercsi Kinizsi 3 3 0 0 11 -3 9

 

2. Ikaurs-Maroshegy 3 3 0 0 8 -3 9

3. Mór 3 2 1 0 11 -4 7

 

4. Bicske 3 2 1 0 7 -2 7

5. Martonvásár 3 2 0 1 14 -7 6

 

6. Sárbogárd 3 2 0 1 8 -4 6

7. Gárdony-Agárd 3 2 0 1 6 -5 6

 

8. Lajoskomárom 3 1 1 1 4 -6 4

9. Tordas 3 0 2 1 1 -3 2

 

10. Sárosd 3 0 1 2 7 -9 1

11. Enying 3 0 1 2 3 -9 1

 

12. Baracs 3 0 1 2 2 -9 1

13. Mezőfalva 3 0 0 3 2 -8 0

 

14. Polgárdi 3 0 0 3 4 -16 0



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!