Sport

2017.08.31. 18:25

A Megyei rangadón egyedül Csehi Tamás sérülése jelent problémát

A labdarúgó NB III Közép csoportjának negyedik fordulójában a szombaton 17.30 órakor az Iváncsa KSE vendégeként lép pályára a Dunaújváros PASE együttese.

Gallai Péter

A csütörtök délutáni sajtótájékoztatón az újvárosiak trénere, Dobos Barna értékelte a legutóbbi győzelmet, és beszélt a szombati megyei rangadó esélyeiről.

- Értékes három pontot szereztünk a Szekszárd ellen. Taktikusan, fegyelmezetten játszottunk. A második félidő elején egy kényszerű csere után volt egy időszak, amikor fölénybe került az ellenfelünk, de hamar sikerült rendezni a sorokat és a második gólunkkal bebiztosítottuk a győzelmünket. Szerencsére a játékvezető a szabályoknak megfelelően vezette a találkozót, ami jót tett a játék színvonalának. Az Iváncsa elleni mérkőzést nem tekintjük presztízs csatának. Úgy vélem, a keretünk jobb erőkből áll, és ha jó teljesítményt nyújtunk jó esélyünk van a győzelem megszerzésére. Egyedül Csehi Tamás játéka kérdéses sérülés miatt. Felkészültünk az ellenfélből, akik az eddigi meccseiken sok helyzetet alakítottak ki, de kis is hagyták azokat.

A sajtótájékoztatón Vaszócsik Viktor kapus, Dobos Barna tréner és Szepessy Róbert center válaszolt a bajnoksággal kapcsolatos kérdésekre Fotó: Zsedrovits Enikő

Az újvárosiak hálóőre, Vaszócsik Viktor néhány évvel ezelőtt szerepelt az iváncsai együttesben, így tehát nem ismeretlen számára a közeg.

- Két évet védtem a mostani ellenfelünknél, de már egyetlen játékos sincs a keretükbe az akkori csapatból. Örülök annak, hogy egyre masszívabbak vagyunk, az ellenfelek csak kevés kidolgozott helyzetet alakítanak ki a kapunk előtt. Jó példa erre, hogy az eddigi két kapunk gólunk pontrúgást követően született. Most is a győzelem a célunk, hiszen minden meccsen nyerni szeretnénk, hogy az álmaink minél tovább élhessenek.

A rutinos támadó, Szepessy Róbert az eddigi három fordulóban egy gólt szerzett.

- Nagyobb szerepem van az előkészítésben, mostanában inkább a pontrúgásoknál kerülök helyzetbe. Nem vagyok türelmetlen, és bízom benne, hogy előbb, utóbb akcióból is helyzetbe kerülök. Több régi játékostársam is szerepel a mostani ellenfélben, de ez nem jelent gondot a számomra. Ismerjük a körülményeket, amik várnak ránk, és természetesen a győzelem megszerzése a célunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!