Sport

2017.08.31. 18:35

Felcsúton játszik pénteken az FC Ajka

Vereséget követően idegenben igyekszik javítani a labdarúgó NB III-ban az FC Ajka, amely pénteken lép pályára.

Horváth Gábor

Két sikerrel kezdte az FC Ajka az idényt a labdarúgó NB III-ban, ám legutóbbi mérkőzésén a csapat alulmaradt (1-2) az érdiekkel szemben. A hazai pályán játszó ajkaiak korán vezetést szereztek, de a vendég együttes már az első félidőben fordított.

- Miután az Érd megfordította a meccset, úgy tűnt, mi már nem hiszünk benne, hogy visszajöhetünk a meccsbe. A második félidőben tompán, meddő mezőnyfölényben játszottunk, kevés helyzetet tudtunk kialakítani - tekintett vissza Rozmán László szakvezető.

Az ajkaiak pénteken a Puskás Akadémia II otthonában, Felcsúton lépnek pályára. - Feltérképeztük ellenfelünket, s látjuk, hogy nem lesz könnyű feladatunk. Megpróbáljuk a játékunkat a hazaiakra erőltetni, s érvényesíteni nagyobb rutinunkat. Mindenképpen szeretnénk három pontot gyűjteni - jelentette ki az edző, akinek keretéből a héten Bene Zsombor távozott, Illés Dávid (Budafok) pedig csatlakozott a társasághoz.

A pénteken 17.30-kor kezdődő meccsen Major Norbert sérülés miatt nem játszhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!