Sport

2017.08.31. 18:45

Megerősítheti vezető pozícióját a Kisláng-Telmex csapata, amennyiben nyer Adonyban

A 4. forduló következik a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. A címvédő Bakonycsernyére nehéz meccs vár Csurgón.

Káldor András

GROUPAMA Északi csoport

A jól rajtoló Aqvital FC Csákvár II a legutóbbi fordulóban beleszaladt a késbe Száron, most javíthatnak a nem túl acélosan szereplő Pátka ellen. Nagy kérdés, hogy a meglehetősen visszafogottan kezdő, és egyelőre pont nélkül álló Pázmánd felül tud-e kerekedni önmagán a Pákozd elleni összecsapáson? A két szomszédvár találkozóján minden variáció elképzelhető, bár az előző idényben a Bakonycsernye elvitte mind a három pontot Fehérvárcsurgóról. A Főnix FC az előző héten valósággal kiütötte a Mór II csapatát (10-0 - a szerk.), úgyhogy érdekes mérkőzés kerekedhet a mányi kirándulásukból, főleg annak tudatában, hogy vendéglátóik legutóbb Bodajkon is begyűjtötték a három pontot. A Videoton Baráti Kör kellemetlen hazai vereséggel (0-12 a Kislángtól - a szerk.) búcsúzott a Fejér Megyei Kupától, és a listavezető Szár ellen sem ők a 90 perc esélyesei.

A világoskékben játszó Mány a Főnix FC-t fogadja Fotó: Molnár A.

2017. szeptember 2. szombat 16.30

Aqvital FC Csákvár II (6.)-Pátka (16.), Mór II (14.)-Csór Truck Trailer (11.)

2017. szeptember 3. vasárnap 16.30

Pázmánd (15.)-Pákozd (12.), Videoton Baráti Kör (13.)-Szár (1.), Fehérvárcsurgó (5.)-Bakonycsernye (2.), Puskás AFC III (9.)-Bodajk (4.), Mány-SBS 2012 (7.)-Főnix FC (3.), Vál (10.)-Pusztavám-Jüllich (8.)

AGÁRDI TERMÁL

Déli csoport

A mezőny egyetlen pontveszteség nélküli csapata, a Kisláng-Telmex a kupában is termelte a gólokat szerdán, míg vendéglátója, az Adony gárdája kilencet kapott a Sárosdtól. Ha nem is ekkora különbséggel, de ezúttal is Kislángnak áll a zászló a vasárnapi mérkőzésen. A Kápolnásnyék relatíve szoros meccset játszott a kupában a Martonvásárral (1-3 - a szerk.), a bajnoki menetelésüket Nagykarácsonyban folytathatják. Az Aba-Sárvíz csapata a 2015/16-os szezonban fogadta utoljára a Pusztaszabolcsot, akkor 2-2-t játszottak, ez az eredmény akár most is megismétlődhet. A Besnyő-Iváncsa II lőtte eddig a legtöbb gólt a csoportban, a Velencének figyelnie kell, hogy ne tudja megismételni ellenük a Vajta, és a Pusztaszabolcs elleni formáját a vendéglátó csapat.

2017. szeptember 3. vasárnap 16.30

Káloz (9.)-Seregélyes (8.), Adony (10.)-Kisláng-TELMEX (1.), Nagykarácsony (12.)-Kápolnásnyék (2.), Rácalmás (16.)-LMSK Cobra Sport (15.), MPF Ráckeresztúr (11.)-Szabadegyháza (5.), Sárbogárd II (6.)-Vajta (14.), Aba-Sárvíz (4.)-Pusztaszabolcs (7.), Besnyő-Iváncsa II (3.)-Velence (13.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!