Sport

2017.09.01. 17:59

Zsinórbeli harmadik bajnokiját is behúzta Tímár Krisztián legénysége

Székesfehérvár – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 4. fordulójának, Nyugati–csoport mérkőzésén a fehérváriak Géresi vezérletével otthon tartották a pontokat.

Krebsz András

Videoton FC II–Pénzügyőr SE 4-0 (1-0).

Sóstói Stadion, 150 néző, vezette: Gaál Gyöngyi.

Videoton II: Hársfalvi – Tarnóczi, Szalai T. (Burka, 71.), Lencsés, Tamás – Takács M., Réti – Lőrincz, E. Hadzic (Lassú, 75.), Géresi – Galacs (Solomun, 62.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Két idegenbeli sikert követően otthoni környezetben az első győzelmére készült a július óta Tímár Krisztián irányította fehérvári alakulat. Ennek megfelelően már az összecsapás elején támadólag léptek fel a piros-kékek, még tíz perc sem telt el a találkozóból, máris vezetést szereztek a hazaiak. Elvir Hadzic szakadt el a védőjétől, a fiatal támadó fejese ugyan kijött a kapufáról, az ismétlés azonban már a hálóban kötött ki, 1-0! A folytatásban egy kezezés miatt érvénytelenített fővárosi találat borzolta a kedélyeket, míg a másik oldalon Szalai Tamás kapufa tövén csattan fejese és Géresi életerős lökete után ugrottak fel a hazai nézők a helyükről.

Térfélcserét követően Kovács János felelőtlensége miatt hamar megfogyatkoztak a zöld mezesek, egyre feszültebbé vált a mérkőzés. A 61. percben gólra váltotta emberelőnyét a fehérvári együttes, egy tetszetős akció végén a Videoton első csapatából visszajátszó Géresi passzolt 12 méterről a hosszú alsóba, 2-0! A fővárosiak kétgólos hátrányban sem hagytak fel a támadásokkal, ám Géresi duplája eldöntötte az összecsapást: a szélső senkitől sem zavartatva a kiszolgáltatott Czuczi mellett az alsó sarokba helyezett, 3-0! A kegyelemdöfést a lefújás előtt a csereként pályára lépő Ante Solomun adta meg, a horvát játékos a vendégek hálóőréről kipattant labdát közvetlen közelről kotorta be a kapuba, 4-0!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!