Sport

2017.09.01. 18:00

Anyukájának ajánlotta a gólt! Azari Zsolt a győzelem mellett, a szülinapját is ünnepelte szerdán

Azari Zsoltot ezúttal csapatkapitányként és boldog születésnaposként is köszöntöttük a Dunaújvárosi Acélbikák együttesének 9-2-es sikere után, amelyet szerdán este az Érsekújvár ellen arattak felkészülési mérkőzésen.

Balogh Tamás

- Bíztam benne, hogy helytállunk, mert alaposan felkészültünk ellenük. Igaz, hogy ezúttal egy kicsit gyengébb volt az ellenfél, ezért a srácok gólzáporos győzelemmel örvendeztettek meg a születésnapom alkalmából - kezdte a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozója az összecsapás értékelését.

Azari Zsolt számára a győzelem volt a fontos, az ő ünnepe pedig másodlagos Fotó: Zsedrovits Enikő

Majd így folytatta: - Nem állunk meg ünnepelni, hiszen keményen, edzésekkel folytatjuk a megkezdett munkánkat. A bajnokságban a jövő héten pénteken a nyitómérkőzést a MAC ellen játszunk majd hazai pályán. Alkalmunk volt a különböző játékelemeket gyakorolni a szerdai találkozón. Gyorsulnunk kell még, valamint élesíteni a játékunkat. Ezen felül fejben is fel kell készülnünk a MAC ellen, hiszen, ha akarunk valamit a rajton, akkor bizony száztíz százalékot kell teljesítenünk.

Teljesen megújult a csapat, ezért a tavalyival talán nem is szabad összehasonlítani?

- Valóban így van. Akkor egy sorunk nagyon meghatározta a teljesítményünket. Most négy van, amelyek mindent meg fognak tenni a sikerért. Bízok benne, hogy olyan csapatot tudunk összekovácsolni, amivel bármikor, bárki ellen lesz esélyünk.

Születésnapra a győzelem is szép ajándék, no de a gólszerzés?

- Már az első harmadban sikerült betalálni, a gólt anyukámnak ajánlottam hálából, a harmincegyedik évfordulónkra. Nagyon örülök, mert ez egy jó mérkőzés volt, az én ünnepem pedig mellékes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!