Sport

2017.09.01. 18:00

Alakulnak az erőviszonyok: Nagyon nehéz mérkőzés vár az adonyiakra!

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok harmadik fordulóját rendezik szeptember első hét végéjén.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a Baracs együttese vasárnap a Mórt fogadja. A baracsiak nem a legjobb előjelekkel készülnek a találkozóra, hiszen a legutóbbi bajnoki fordulóban Ercsiben szenvedtek súlyos vereséget, és a hét közben a Fejér Megyei Kupától is búcsúztak. Utóbbi vereség azért is fájó, mert a harmadosztályú Előszállás otthonában szenvedték el. A vendég móriak jól kezdték a szezont, de két magabiztos győzelmet követően csak döntetlent játszottak hazai környezetben a Sárosd ellen. Ennek ellenére talán a vendégek a mérkőzés esélyesei. A Mezőfalva az elmúlt héten idegenben közel járt a pontszerzéshez, de a rutinosabb Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő egy góllal diadalmaskodott. Vasárnap ismét idegenben lépnek pályára Masinka László tanítványai, a szintén pont nélkül álló Polgárdihoz utaznak. Amennyiben fegyelmezetten védekeznek, és jó százalékban használják ki a gólhelyzeteket, megszerezhetik idei első győzelmüket.

A forduló további mérkőzései: Sárbogárd - Ercsi Kinizsi, Sárosd - Martonvásár, Enying - Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Lajoskomárom - Bicske, Tordas - Ikarus-Maroshegy.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában minden mérkőzést vasárnap rendeznek. Az adonyiak szerdán a kupában nagy verést kaptak otthon a megyei első osztályú Sárosdtól. Ebben a bajnoki körben szintén hazai pályán játszanak, ahol a listavezető Kisláng lesz az ellenfelük. A rosszul rajtoló Rácalmás ezúttal a szintén pont nélkül álló LMSK gárdáját látja vendégül. A Nagykarácsony együttese az elmúlt héten Kislángon 7-0-ra kikapott, és ha nem figyelnek oda, újabb súlyos vereséget szenvedhetnek, hiszen az élmezőnyhöz tartozó Kápolnásnyéket látják vendégül.

A forduló további mérkőzései: Káloz - Seregélyes, MPF Ráckeresztúr - Szabadegyháza, Sárbogárd II - Vajta, Aba-Sárvíz - Pusztaszabolcs, Besnyő-Iváncsa II - Velence.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ma egyetlen találkozót rendeznek. A Kisapostag - Cece összecsapáson két hárompontos csapat találkozik. A hazai pálya talán a házigazdák javára billenti a mérleg nyelvét.

Vasárnap a százszázalékos mérleggel rendelkező Perkáta hazai környezetben a Sárszentágota ellen növelheti a győzelmei számát.

Az eddig szintén hibátlan Előszállás a nagyvenyimi sporttelepen folytathatja győzelmi sorozatát.

A kulcsiak számára szinte kötelező a három pont megszerzése az alaposan meggyengült Nagylók otthonában.

A forduló további mérkőzései: Lajoskomárom II - Dég, Mezőszilas - Alap.

Minden összecsapás kezdési időpontja 16.30 óra. GA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!