Sport

2017.09.01. 20:52

Most már tényleg nyerniük kell

CSÁKVÁR A Merkantil Bank Liga 7. fordulójában az Aqvital FC Csákvár a BFC Siófok csapatát fogadja vasárnap 18 órakor.

Káldor András

Kétségtelen, hogy a csákvári szurkolóknak nem jó ránézni az NB II-es tabellára, kedvenceik az utolsó helyen állnak hat mérkőzés lejátszása után. Még nem győztek, mindössze két döntetlenre futotta eddig erejükből. A szakértők között olyan egyöntetű vélemény alakult ki, mely szerint leginkább a rutin hiányzik a csapat játékából, és a tehetséges fiatal labdarúgók nem mindig hoztak jó döntéseket bizonyos szituációkban, ez vezethetett odáig, hogy sereghajtóként várhatják a Siófok elleni kilencven percet. Mindenesetre a klubvezetés mindent megtett annak érdekében, hogy tapasztalt játékosok megszerzésével orvosolja a problémát. Az átigazolási határidő utolsó pillanatában több rutinos, jelentős NB I-es múlttal rendelkező labdarúgó - Polonkai Attila, Nagy Zsolt, Ivor Horvat - érkezett a Puskás Akadémia FC-től Csákvárra.

- Küzdelmes meccset fogunk játszani, mind a két csapatnak égetően szüksége van a pontokra. Törekszünk arra, hogy nyerjünk, egy siker lelki gátakat szabadítana fel - vélte a hátvéd Tar Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!