Sport

2017.09.01. 16:25

A jövő hét fontosabb zalai sporteseményei

Lássuk mire számíthat!

Zalai Hírlap

SZEPTEMBER 4., HÉTFŐ

FUTSAL Elrajtol a férfi futsalbajnokság NB II-es mezőnye. A legutóbbi két szezonban még élvonalbeli Göcsej SK a 2017-2018-as idényt az NB II Nyugati-csoportjában tölti, és hétfőn 20.45-től a Zalakerámia Sportcsarnokban a REAC Sportiskolát fogadja a nyitányon.

KOSÁRLABDA Mindkét élvonalbeli zalai kosárlabdacsapat felkészülési mérkőzést játszik. Az egerszegi Zalakerámia Sportcsarnokban 16.30 órától előbb a ZTE NKK fogadja a Győr csapatát, majd 18.30 órától a Zalakerámia-ZTE KK férfi gárdája a Kaposvárral csap össze.

SZEPTEMBER 8., PÉNTEK

KOSÁRLABDA A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata újabb hazai felkészülési mérkőzést játszik. Az ellenfél a Zalakerámia Sportcsarnokban 18.30-tól a Paks együttese lesz.

A ZTE FC jövő vasárnap újra hazai pályán játszik, amikor a Vácot fogadja. Képünk a legutóbbi ZTE Arénában rendezett és 2-0-ra megnyert Cegléd elleni találkozón készült, fehérben Végh Gábor, a zalaiak fiatalja fedezi a labdát Fotó: Pezzetta Umberto

SZEPTEMBER 9., SZOMBAT

KOSÁRLABDA A ZTE NKK női együttese 17 órától hazai pályán játszik felkészülési mérkőzést a PEAC-cal.

LABDARÚGÁS Az NB III Nyugati-csoportban a Tarr Andráshida 16.30 órától látja vendégül a Csorna együttesét az újabb hazai mérkőzésén. Folytatódik a női NB II is, amelyben mindjárt zalai rangadót hoz a Nyugati-csoport 3. fordulója. A nagykanizsai Ziccer NLSE 11 órától a Mindenki Sportpályáján a ZTE FC-t fogadja a női szakág jelenlegi zalai csúcsmérkőzésén. A megyei I. osztályú bajnokságban 16.30 órától: Gyenesdiás-Tisza-Ép Sipos Pékség Zalaszentgrót, FC Keszthely Lazzarin Café-Szerszámsiget-Zalalövő, Hévíz SK-Kaposi Transport Csács-NSE, ZNET Telekom Becsehely-Horváth MÉH Kiskanizsai Sáskák, Szepetnek-Lenti TE Sport 36, Nagykanizsa- Femat-Csesztreg.

TEKE A férfi Szuper Ligában a 2. forduló keretében a ZTK-FMVas 13 órától a Balogunyom csapatának vendége lesz, így tehát nem kell sokat utaznia a Vas megyei csapathoz. A női Szuper Ligában a ZTE ZÁÉV TK hazai pályán szerepelhet, amikor 10 órától a Városi Sportcentrumban a Ferencvárost fogadja.

SZEPTEMBER 10., VASÁRNAP

LABDARÚGÁS Az NB II 8. fordulójában a ZTE FC csapata 18 órai kezdettel a Vác FC gárdáját látja vendégül a ZTE Arénában. A megyei bajnokság I. osztályában két mérkőzésre kerül sor 16.30-tól: Semjénháza-Zalagrár Pókaszepetk, Lets Do It Technoroll Teskánd-Gellénháza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!