Sport

2017.09.03. 21:05

Az Iváncsa csapata megtanult nyerni

IVÁNCSA Az NB III Közép csoportjának 4. fordulójában az Iváncsa KSE legyőzte a DPASE t, és ezzel megszerezte első győzelmét.

Káldor András

Iváncsa KSE-DPASE 2-1 (1-1)

Iváncsa, 450 néző

Iváncsa: Dániel - Balogh L., Kertai, Imrik, Berényi (Cseszneki 46.) - Bartha (Majláth 73.), Fekecs, Szauter, Pribék - Aradi, Folmer (Büki 66.). Vezetőedző: Domján Attila.

DPASE: Vaszócsik - Zvara, Csendes, Farkas V., Karacs - Dorogi, Király, Sándor (Ferencz 66.), Barna, Szepessy R. (Jerzsabek 70.), Tóth T.

Nagyot csatázott egymással a két szomszédvár csapata Fotó: Koppán

Gól: Imrik (11,), Majláth (80.), illetve Karacs (31.).

Jók: Aradi, Kertai, Pribék, Bartha, illetve Csendes, Tóth Tibor.

Nem kellett sokáig várni az első gólra, a 11. percben Imrik László 28 méteres szabadrúgása megpattant egy védőn és úgy csapódott a jobb alsó sarokba, 1-0. A 31. percben Karacs Roland tört be a 16-oson belülre, és 14 méterről a bal felső sarokba lőtt, 1-1. A 81. percben Majláth Henrik, remek labdát kapott a bal oldalon Imriktől, és a rosszul kimozduló Vaszócsik Viktor mellett a bal sarokba lőtt, 2-1. Megérdemelt hazai siker született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!