Sport

2017.09.04. 19:42

A hatodik helyen zárt a Volán Fehérvár duója Moszkvában

MOSZKVA Az évente hagyományosan megrendezett Kremlin Kupán hatodik helyen végzett a Kovács Sarolta és Demeter Bence alkotta öttusa mix váltó.

Ferencz Balázs

A Volán Fehérvár klasszis duója remek kezdés után, szoros versenyben, 1414 ponttal lett hatodik a moszkvai meghívásos viadalon. Kovács Sarolta és Demeter Bence egész nap remekül teljesített. Úszásban, majd vívásban is, ahol Bence fantasztikus formában forgatta a párbajtőrt, második helyen zárták a számot. Lovaglásban egy verőhibával mentek, ami 293 pontot hozott. A kombinált számot a második helyről indították, s a rettentő szoros befutó során végül mindössze hét másodperccel elmaradva a dobogótól értek be hatodikként. „Soha ilyen kemény mezőny nem gyűlt még össze! A legjobb csapatok voltak itt!" - mondta tavaly éppen Moszkvában világbajnoki címet szerző Kovács Sarolta a verseny után, mely rettentő szoros befutót hozott. Az első hat staféta 12 másodpercen belül ért célba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!