Hírek

2017.09.05. 18:35

Ismét kinyitottak a tornatermek

SZÉKESFEHÉRVÁR Több mint tíz éve, 2004 óta biztosít széleskörű és ingyenes sportolási lehetőséget a mozogni vágyóknak Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a Nyitott Tornatermek program keretében.

Káldor András

A szervezők szeptember elejétől több újdonsággal és mozgásformával várják az érdeklődőket a foglalkozásokra, egészen december 21-ig. A program összeállítói minden korosztályra odafigyeltek, így az óvodásoktól a nyugdíjasokig mindenki találhat a maga számára hasznos és tartalmas elfoglaltságot. Az egészségjavító tornák és a csapatjátékok mellett a speciális problémákkal (cukorbetegség, szívbetegség, magas vérnyomás) küzdők is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb programot.

Az egészségjavító és egészségmegőrző tornák közül rendkívül népszerűek a minden városrészben igénybe vehető nyugdíjas gyógytornák és női zenés kondi tornák, amelyeket a lakosság igényeihez igazodva könnyen megközelíthető helyszíneken és délutáni, esti időpontokban szerveznek. Ugyancsak kivételesen sokan látogatják az ovis tornát, a családi sport-kategóriába tartozó asztaliteniszt és a tollaslabdát, a csapatsportok közé sorolt röplabdát és a teremfocit, illetve az egyéb lehetőségek között szereplő floorballt és a tekét. A már megszokott tornatermeken és időpontokon kívül két újabbal is bővült a program. A Munkácsy iskolában női torna lesz, valamint női tornával várják az érdeklődőket a Hétvezér Iskolában is.

Az idősebbek is bőségesen találnak mozgásformát
Fotó: Molnár Artúr

A foglalkozásokon sportöltözetben, a helyszínen felvett tiszta talpú sportcipőben, vagy tornacipőben, saját sporteszközzel - polifoam matraccal, asztalitenisz és tollaslabda ütővel - vehetnek részt a sportolni vágyók. Előzetes bejelentkezésre nincs szükség, az érdeklődők érkezési sorrendben foglalhatják el a tornatermeket a megadott helyszíneken és időpontokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!