Sport

2017.09.05. 19:50

A korosztályos utánpótlás bajnokságokban is elindult a pontvadászat

SZÉKESFEHÉRVÁR, FELCSÚT Jól muzsikálnak megyénk csapatai a kiemelt labdarúgó utánpótlás bajnokságokban.

Káldor András

Az U19-eseknél az eddig az élen álló Videoton FC csapata a 3. fordulóban 3-0-as vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától, így helyet cseréltek a tabellán. Az U17-es pontvadászatban szeptember 13-án találkozik a két csapat, itt a Puskás Akadémia az 5., egy győzelem, és egy vereség után, míg a Vidi mérlege egy döntetlen, és szintén egy vereség, és ezzel a 7. Az U16-os bajnokságban nem bírt egymással a két gárda, 1-1-et játszottak. A fehérvári Hajdinger Zoltán korai találatá-ra Horváth Kevin válaszolt az első negyedóra végén.

A Vidi U14 (b) nyert
Fotó:vidi.hu

Az U15-ös I. osztályban a az ETO FC Győt otthonában kapott ki a Videoton FC 2-1-re, a Puskás Akadémia csapata viszont nem teketóriázott, és 5-0-ra lemosta az UTE együttesét Makk Dominik 2, Murth Martin, Győri Benjamin, és Sós Ádám találataival, és ezzel a 16 csapatos mezőny 5. helyére jött fel, egy pozícióval megelőzve a fehérváriakat. Az U14-eseknél is legyőzte a Puskás Akadémia az UTE gárdáját 3-0-ra, a Vidisek viszont az ETO FC Győr ellen diadalmaskodtak 5-0-ra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!