Sport

2017.09.05. 18:51

Antonio Perosevic tudta hová érkezik

FELCSÚT Antonio Perosevic a Puskás Akadémia FC frissen igazolt horvát centere bizakodva vág bele a magyarországi kalandba.

Káldor András

- Háromszor játszottam a Puskás Akadémia ellen, kétszer a Pancho Arénában, egyszer pedig a spanyolországi edzőtáborban. Láttam, hogy nagyszerű körülmények között edzenek a játékosok, vonzónak találtam a klub céljait, megtetszett az itt folyó munka. Új impulzusokra volt szükségem, és úgy éreztem itt mindezt megvalósíthatom. Remélem, mihamarabb sikerül beilleszkednem, és hasonlóan jó eredményeket fogunk elérni, mint Eszéken - fogalmazott a horvát válogatottban is bemutatkozott támadó.

Perosevic Chile és Kína ellen játszott a válogatottban is
Fotó: pfla.hu

Perosevic nem fél a konkurencia harctól, tisztában van azzal, hogy meg kell küzdenie a helyéért Ulysse Dialloval, aki ráadásul három találatával vezeti a házi góllövőlistát.- Egészséges rivalizálás lesz, de állok elébe. Mindent megteszek, hogy rám essen a választás. - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!