Sport

2017.09.05. 18:45

Még nagyon sok munka vár a futsal csapatra

Két élvonalbeli szezon után az NB II-ben vívja újabb csatáit a Göcsej SK férfi futsalcsapata, amelynek a nyitófordulóban Cseresnyés Alex extra teljesítménye is kevés volt a pontszerzéshez.

Jóna István

Göcsej SK-REAC

2-3 (0-0)

Zalaegerszeg, 100 néző, Jv: Vass I. (Fekete, Karsai)

Göcsej SK: Cseresnyés – Szabó Benjamin, Koronczai, Kaj, Keszei. Csere: Szabó Bence, Pergel D., Darabos, Szente. Edző:Bagó Gábor

Gólszerzők: Pergel D., Szabó Bence, ill. Somogyi, Tóth, Illés.

Az egerszegi csapatban régi ismerősökkel – Szente Gábor, Kaj András, Keszei Péter, Pergel Dávid, Szabó Bence – találkozhattak a nézők. Egy perc elteltével már Kaj került helyzetbe, de lövését védte a vendégek kapusa. Nem tapogatóztak a csapatok, nagy lendülettel feszültek egymásnak. A vendégeknek adódtak nagyobb helyzetei, de Cseresnyés Alex remekül védte a Göcsej kapuját, majd hazai oldalon Pergel hagyott ki egy ígéretes helyzetet.

A második félidő elejét megnyomta a fővárosi együttes és beszorította a hazaiakat a kapujuk elé. A félidő felénél egy kontrából szerzett vezetést a REAC, s öt perccel a vége előtt sikerült az egyenlítés. Keszei húzta meg a jobb szélt és a hosszú oldalon érkező Pergel lőtt a vendégkapuba (1-1). A hajrában aztán őrült rohanásba kezdtek a csapatok. Újra a vendégek kerültek előnybe (1-2), ám a Göcsej mindent beleadott és másfél perccel a vége előtt Szabó Bence egy átlövésből egyenlített (2-2). Mégsem ez lett a végeredmény, ugyanis a REAC Illés góljával újra megszerezte a vezetést és egyben a győzelmet is.

Cseresnyés Alex, a Göcsej kapusa ennél a helyzetnél is véd. Hiába remekelt, kikapott csapata Fotó: Jóna István

Bagó Gábor: Az út elején járunk, s az, hogy új csapatot kell építenünk, az nem kifejezés. Függetlenül attól, hogy rövid időnk volt a felkészülésre, a fiúk odatették magukat és helyenként jól is játszottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!