Sport

2017.09.06. 12:33

Országos kézilabda tornát nyert a Nemesvámos

NEMESVÁMOS - Rangos tornán, az ország legjobb csapatai közül szerzett aranyérmet a Bajnok DSE Nemesvámos U14-es alakulata.

B. Virág Rita

Harmadik alkalommal rendezték meg a közelmúltban a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) nyári felkészülési tornáját a Nádorfi emléktornát, ahol a szervezők öt korcsoportban invitálták meg az adott korosztály legjobb együtteseit.

A Bajnok DSE Nemesvámos U14-es gárdája is meghívást kapott a 2003-as korosztály versengéseire. Benke Péter tanítványai veretlenül meneteltek végig a tornán. A legszorosabb találkozót a Ferencvárossal vívták (24-23), de magabiztosan fektették két vállra a szlovák bajnok HK Duslo Salat (24-19), valamint a Siófokot is (28-16). A körmérkőzéses tornán a házigazda csapatát, a NEKA-t 23-18-ra győzték le a nemesvámosiak.

A balatonboglári eseményen a korosztály legjobb játékosának a szakértő zsűri a Bajnok DSE kézilabdázóját Barcza Kírát választották meg. A gólkirályi cím is Vámosra került, Szabó Anna a négy mérkőzésen összesen huszonhatszor volt eredményes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!