Sport

2017.09.07. 16:04

Három ponttal győzött az Alba Fehérvár csapata

KAPOSVÁR Izgalmas, jó hangulatú mérkőzést vívott az Alba Fehérvár Kaposváron. A látogatók 75-72-re nyertek.

Horog László

A vendégek jobban kezdték az edzőmeccset, az első negyedet négypontos előnnyel zárták, amit a folytatásban megtoldottak további héttel. A harmadik negyedben egy 12 pontos rohanással egészen közel jöttek a vendéglátók, aztán az albások stabilizálták a védekezésüket, ismét elléptek 10 ponttal, a különbséget őrizték egészen a zárásig. A végjátékban a hazaiak közelebb jöttek, de befogni nem tudták a fehérváriakat. Az amerikai center, Chris Horton sérülése jóval súlyosabb a vártnál, továbbra sem tréningezhet, ellenben a legújabb szerzemény, a hét elején érkezett bedobó, Trevis Simpson bemutatkozott, nyolc pontot gyűjtött a mérkőzésen.

Kaposvári KK-Alba Fehérvár 72-75 (14-18, 21-28, 21-12, 16-17), az Alba a Hill 8, Markovic 5/3, Simpson 8, Filipovics 9/6, Lóránt 18, csere: Harris 20/9, Brbaklic 3, Kovács 4, Keller I. összetételben lépett pályára.

- Az eredmény másodlagos, de a győzelemnek örülök. Sok energiát fektettünk a meccsbe, a védekezésünk a harmadik negyed kivételével jól működött. Sajnos Horton sérülése komolyabb, rá nem számíthatunk, annak viszont örülök, hogy Simpson bemutatkozott - mondta Dzunic Branislav vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!