Sport

2017.09.07. 17:25

Vízilabda torna Nagykanizsán

NAGYKANIZSA A Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda együttese az előttünk álló hétvégére egy négycsapatos tornát szervez, a meccseket szombaton és vasárnap rendezik.

Kühne László

A mezőnyt a házigazda Kanizsa VSE mellett az OB I-be frissen feljutott szombathelyi AVUS, valamint a szintén OB I B-s BVSC-Zugló II és YBL WC alkotja.

A mérkőzéseknek természetesen a kanizsai városi uszoda ad otthont, a lebonyolítás rendje szerint pedig szombaton 10 órától a Kanizsa a BVSC-vel kezd, majd negyed tizenkettőtől AVUS-YBL, 14-től az AVUS-BVSC lesz soron, aztán délután fél négytől Kanizsa-YBL meccset láthatnak az érdeklődők. Vasárnap Kanizsa VSE-AVUS (10 óra) és az YBL-BVSC (11.30) találkozók zárják a tornát.

Kaszper Gábor és csapata, a KVSE hazai környezetben készülhet fel a rajtra Fotó: SzA

- Sportszakmai szempontból ezúttal úgy éreztük, érdemesebb, ha az OB I B küzdelmeire egy ilyen felkészülési tornát rendezünk. Ellentétben mondjuk egy Magyar Kupa-csoportkörrel, melynek keretében egy-egy Szolnok szintű együttessel szembeni mérkőzés valóban nagy különbséget mutatna - fogalmazott a Kanizsa VSE részéről Balázs László elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!