Sport

2017.09.07. 17:05

A megyei I. osztály küzdelmei különleges, Ikarus-Maroshegy-Bicske rangadóval folytatódnak

FEJÉR MEGYE Az 5. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Káldor András

2017. szeptember 10. vasárnap 16.30

Mór (3.)-Sárbogárd (7.)

Németh Bálint a Mór vezetőedzője: - Nagyon bízom abban, hogy nyerni fogunk! Hazai pályán minden mérkőzésen szeretnénk győzni, és magabiztosan futballozni. Elértünk oda az elmúlt hetek alatt, hogy nagyjából összeállt a társaság, és az újak is beilleszkedtek. A múlt héten a Baracs ellen ugyan „csak"

2-0-ra nyertünk, ellenben ha valaki látta, azzal szembesülhetett, hogy rendkívül biztos sikert értünk el, sok esélyt nem hagyva a házigazdáknak. Az elmúlt évekhez képest azon szerettünk volna javítani, hogy több gólt rúgjunk. Ez kezd realizálódni, fejlődtünk, és ehhez hozzájárulnak az új igazolásaink is. Jó úton haladunk, és ugyanezt szeretném látni a folytatásban is. Ahhoz, pedig, hogy elérjük a céljainkat, feltétlenül győzelmet várok a Sárbogárd ellen is.

Martonvásár (6.)-Baracs (13.)

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője:

- Az idegenbeli meccseink eléggé döcögősek, annak is megvannak az okai, de jó a keretünk, jól edzünk, úgyhogy bizakodó vagyok, hogy az idegenbeli mérlegünk is a helyére billen. Az pedig nyilvánvaló, hogy hazai pályán nem lehet más célunk, mint a győzelem, valamint a jó játék. Ettől függetlenül a Baracs ellen sem lesz könnyű. Az összes találkozón jól kell teljesíteni, nem fér bele, hogy az egyik mérkőzésen jól játszom, a másik két-három összecsapáson pedig lézengek. Még kissé hullámzó a teljesítményünk, ám ez annak tudható be, hogy voltak érkezőink, akiknek be kell illeszkedniük. De jó úton haladunk. Természetesen nyerni szeretnénk a Baracs ellen is, ráadásul hazai környezetben úgy látom, hogy a játékosok motiváltabbak, és talán még többet hoznak ki magukból.

Tavasszal a Baracs pontot rabolt Martonvásáron Fotó: Kricskovics A.

Ikarus-Maroshegy (2.)-Bicske (4.)

Gelencsér Tibor az Ikarus-Maroshegy játékos-edzője: - Dávid és Góliát harcához tudnám hasonlítani ezt a mérkőzést. Ismerjük a Bicske keretét, tele vannak volt profi, NB-s múlttal rendelkező játékossal, egyértelműen ők a találkozó esélyesei. A csapattal viszont maximálisan elégedettek vagyunk, a játékosok az eddigi négy mérkőzésen, és az edzéseken jól teljesítettek, és ebben is rejlik az eddigi győzelmeink, és sikereink kulcsa. Megtanultak a játékosok egymásért küzdeni, éppen ezért amolyan Pál utcai fiúk módjára próbáljuk ezt a mérkőzést megvívni. Az pedig, ha sikerülne begyűjteni a három pontot nemcsak a habot jelentené a tortán, hanem még járna hozzá egy kis csoki golyó is!

Lajoskomárom (9.)-Enying (12.)

Miskovicz Bálint a Lajoskomárom vezetőedzője: - Bár ennek a mérkőzésnek elvileg mi lennénk az esélyesei, de örülnöm kell, ha meglesz a tizenegy játékosom. Igaz, így volt ez az előző fordulóban is. Nagyon kevesen vagyunk, azt lehet mondani, hogy a szegény embert az ág is húzza, hiszen egymás után dőlnek ki a kezdő tizenegyből a játékosok. Az eddigi hiányzó Vései Martin, Kövecses Imre, és Borbás László mellé a héten feliratkozott a maródiak listájára Posta Levente is, aki belelépett egy gödörbe. Azt mondják, hogy a sebzett vad a legveszélyesebb, mindenképpen jó lenne itthon tartani a három pontot.

Mezőfalva (11.)-Sárosd (8.)

Masinka László a Mezőfalva vezetőedzője: - Volt már idén két olyan meccsünk, hogy akár azt lehetne mondani, hogy mi leszünk a megyei egy Jézuskája, mivel az utolsó percekben adtunk pontokat az ellenfélnek. Így volt ez Martonvásár ellen, amikor a 87. percben kaptunk ki, valamint legutóbb Polgárdiban ikszeltünk kétgólos előny után, az utolsó percekben. A Sárosd elleni meccs, két szomszédvár csatája mindig rangadónak számított, elég sok a sérültünk, még nem tudom, hogy mennyien fognak felépülni, de szeretnénk most már hazai pályán győzni! Elég fiatal a csapatunk, egy siker feltétlenül adna számunkra egy lökést.

Gárdony Agárdi Gyógyfürdő (5.)-Polgárdi (14.)

Balogh Zsolt a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: - Az idegenbeli mérlegünk eddig jobb, mint a hazai, ezen akarunk változtatni a hétvégén! Az elmúlt héten jól szerepelt a csapat, hiszen a Magyar Kupában legyőztük a Főnix FC-t, és ez a siker az országos főtáblára jutást jelentette, míg az előző fordulóban az Enying otthonában gyűjtöttük be a három pontot. A kupameccs sajnos nem múlt el nyomtalanul, mert Sowunmi Attila kulcscsonttörést szenvedett, hosszabb időre kidőlt a sorból. Hátul még össze kell szokni az új játékosainknak, talán ezért is kaptunk a kelleténél több gólt. A Polgárdi ellen számunkra csak egy eredmény elfogadható, nem lebecsülve az ellenfelet, ez pedig a győzelem.

Az Ercsi Kinizsi-Tordas összecsapást 2017. október 25-én, 10 órakor rendezik a vendéglátók kérésére.

1 .Ercsi Kinizsi 4 4 0 0 13- 4 12

 

2. Ikarus-Maroshegy 4 4 0 0 11- 3 12

3. Mór 4 3 1 0 13- 4 10

 

4. Bicske 4 3 1 0 11- 2 10

5. Gárdony-Agárd 4 3 0 1 12 -8 9

 

6. Martonvásár 4 2 0 2 14- 8 6

7. Sárbogárd 4 2 0 2 9- 6 6

 

8. Sárosd 4 1 1 2 8- 9 4

9. Lajoskomárom 4 1 1 2 4 -10 4

 

10. Tordas 4 0 2 2 1- 6 2

11. Mezőfalva 4 0 1 3 5- 11 1

 

12. Enying 4 0 1 3 6- 15 1

13. Baracs 4 0 1 3 2- 11 1

 

14. Polgárdi 4 0 1 3 7- 19 1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!