Sport

2017.09.07. 18:44

A szombathelyi Lurkók Csehországban

OPAVA A Lurkó UFC U10-es csapata 20 együttes közül a nyolcadik helyen végzett a csehországi Moravskoslezsky Kupán.

Pum András

Csehországból, Lengyelországból, Szlovákiából és hazánkból érkeztek csapatok a kétnapos csehországi U10-es viadalra. A 20 együttest két tízes csoportba sorsolták, körmérkőzéses rendszerben 15 perces találkozókat játszottak. A vasiaknak négy győzelem, egy döntetlen és négy vereség volt a mérlege, csoportnegyedikként a felsőházi rájátszásba kerültek, ahová az azonos csoportból érkezők vitték magukkal az egymás elleni eredményeiket. A másik csoportbeliek ellen egy győzelmet, egy döntetlent és három vereséget értek el a lurkósok.

Összességében Fider Ádám tanítványai az erős mezőny nyolcadik helyén zártak. A Lurkó eredményei, csoportmeccsek: Skalica 2-1, Hlucin 3-2, Zilina 2-1, Kravare 2-1,  Vitkovice 1-1, Sparta Praha 2-4, Legia Warszawa 1-2, Senica 2-4, Domino Bratislava 1-3. Felsőház: Bohemians Praha 4-1, Trencín 2-2, Sigma Olomouc 2-5, Banik Ostrava 1-3, Sparta Praha 2-4.A szombathelyiek kerete: Őri Krisztofer, Horváth Áron, Molnár Levente, Kovács Bálint, Tóth-Szatmári Zétény, Hujber Dominik, Stánicz Ábel, Hende Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!