szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Két ember vesztette életét mára virradóra az M30-as autópálya emődi csomópontjánál, a balesetet egy gyalogos okozta – közölte a rendőrség.

Az 54 éves férfi, feltehetően ittas állapotban, az autópályán gyalogolt, s egy külföldi rendszámú kisbusz vezetője későn vette észre. Az elgázolt férfi a helyszínen életét vesztette.

A baleset következtében árokba borult kisbuszból egy nő kizuhant, s a jármű maga alá temette. A nőről a tűzoltóság munkatársai emelték le a buszt, de már nem lehetett rajta segíteni, a helyszínen ő is életét vesztette.

A mikrobuszban megsérült további két súlyos sérültet kórházba szállították. A helyszínelés tart, jelenleg egy sávon halad a forgalom.

MTI Itthon

Gyalogost gázolt a 4-es villamos

Elgázolt egy gyalogost szerdán délután a 4-es villamos Budapesten, a Margit híd budai hídfőjénél; a gyalogos súlyos fejsérülést szenvedett - közölte a BKV fődiszpécsere.

MTI Itthon

Gyalogost gázolt egy BKV-busz Pesten

Négy ember megsérült, amikor a 9-es busz a Kőbányai úton elütött egy gyalogost szombat délután; hárman a busz utasaiként a vészfékezéskor sérültek meg - közölte a BKV Zrt. fődiszpécsere az MTI-vel.

MTI Autó

Gyalogost sodort el egy ittas motoros

Gyalogost sodort el egy ittas motoros Szuhogy belterületén. A gyalogos könnyebben, a motoros súlyosan megsérült - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t pénteken.

MTI Itthon

Három gyalogost gázoltak az Árpád hídi zebrán

Három gyalogost gázoltak el az Árpád hídnál délelőtt. A gyalogosok a zebrán, zöld jelzésnél haladtak át – közölte a rendőrség. A baleset a pesti hídfőnél történt. Mindhárom gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett.

MTI Itthon

A KSH szerint csökkent a gyalogosgázolások száma

Tíz százalékkal kevesebb halálos gyalogosgázolás történt az év első negyedévében, mint tavaly ilyenkor, ugyanakkor a rendőrség továbbra is kiemelten fontos feladatának tartja a balesetek számának csökkentését.