Pierce Brosnan megelőzte Bruce Willist!

Brosnan, a melegek kedvence

Pierce Brosnan megelőzte Bruce Willist és Richard Gere-t is abban a felmérésben, amely a melegek által leginkább kedvelt 50 feletti sztárok népszerűségére kereste a választ!

2008.07.24 09:05ma.hu

A volt James Bond-sztár a szavazatok 33%-át nyerte el, szemben Bruce  Willis 25, illetve Richard Gere 14%-ával. Az összeállítás negyedik és ötödik helyét Harrison Ford, illetve Mel Gibson szerezte meg. 

A leszbikusok fő kedvence A Királynőből ismert Helen Mirren, aki 32%-kal nyert, megelőzve Susan Sarandont és Meryl Streepet, akik a szavazatok 28, illetve 25%-át birtokolják. 

Negyedik és ötödik Goldie Hawn, illetve Dolly Parton lett. A felmérést a gay-parship.co internetes társkereső oldal készítette.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.