Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Halloween programok

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás
2017.11.03-05. @Budapest

Az Arcadia Nosztalgia Játékkiállítás Közép-Európa legnagyobb játéktermi kiállítása idén második alkalommal kerül megrendezésre, csak 3 napig, Magyarország legnépszerűbb múzeuma, a Flippermúzeum szervezésében! Körülbelül 250 játékgépet próbálhatnak ki korlátlanul az érdeklődők a játéktermek aranykorából: köztük sok egyéb mellett olyan ritkaságokat is, mint az „És megint dühbe jövünk” című Bud Spencer- Terence Hill film ikonikus flipperét, a Sound Stage-t!

Flipper


Szeretnél a hozzád illő társsal elmenni a programokra? Nézd meg éppen online társkeresőinket!

Rettegés hete a Gozsdu Udvarban
2017.10.30. – 2017.11.05. @Budapest, Gozsdu Udvar

Október 30. és november 5. között a síri hangulat garantált: gyászzene, koporsó, ijesztő denevérek és beszélő élőhalottak tartják rémületben a vendégeket a Gozsdu Udvarban. A legbátrabbak a koporsóból küldhetnek földöntúli üzenetet. Ha te is részese szeretnél lenni ennek a félelmetes hangulatnak, mindenképp ott a helyed a Gozsdu Udvarban!

rettegeshete

 

Holtak éjszakája a Gozsdu Udvarban
2017.10.31. @Budapest, Gozsdu Udvar

Vérfagyasztó rettegést ígér idén halloweenra a budapesti Gozsdu Udvar. Október 31-én, a holtak éjszakáján az udvar sötét zombi labirintussá változik, ahol szórakozás a rettegés. A Gozsdu Udvarban a halloweeni hangulat egy hete alatt, az éttermek, bárok, kávézók is különleges díszekkel, félelmetes fényekkel és meglepetésekkel készülnek.

Holtakejszakaja


Téged is várnak a remek őszi programok! Nincs kivel elmenned? Nézz szét hölgy és férfi társkeresőink között!

 

Batáta Fesztivál és Böllérnap
2017.11.04. @Ásotthalom

Sokunk kedvence a hurka, legyen az májas, rizses vagy véres. Mindegy is csak finom legyen! Most mindet megkóstolhatjuk a VII. Batáta Fesztiválon és Böllérnapon 2017. november 4-én Ásotthalmon. A hagyomány és a gasztronómia találkozik Dél-Alföld legnagyobb hagyományőrző disznóvágásán. Ha igazi vidéki programot szeretnél, mindenképp ott a helyed a Batáta Fesztivál és Böllérnapon!

bollernap

 

V. Nagy Orfűi Szalonna Fesztivál
2017.11.04. @Orfű, Mecsek Háza

2017. november 4.-én kerül megrendezésre az V. Nagy Orfűi Szalonna Fesztivál. A fél disznóból töpörtyű, pecsenye, hurka, kolbász, szalonna, és pörkölt is készül, majd a zsűrizésé és kóstoltatásé lesz a főszerep. A fesztivál résztvevői a büfében tudnak kóstolójegyet venni, amit egy kóstolótálra tudnak majd beváltani bármelyik főző csapatnál.

szalonna