18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen pasira vágynak a nők?

Kizárólag férfiaknak!

Olyan sokat beszélünk arról, hogy mit akarnak a férfiak. Itt az ideje, hogy az urakat is felvilágosítsuk egy-két dologról, ami a nők listáján szerepel.

Mitől férfi a férfi?

Rögtön az elején tisztázzunk valamit, nevesül, hogy mit is értünk azalatt, hogy rosszfiú. A megfejtés talán azonnal közelebb is hoz bennünket a megoldáshoz, mert olyan alapvető dolgokra irányítja a figyelmet, hogy mi is kell a nőnek. A szó mibenlétéről és magyarázatáról szintén órákat vitatkozhatnánk, de azt talán majd egy másik alkalommal. Nos, a nőnek férfi kell.

Már látom is, hogy kedves hímnemű olvasóink jobb kézzel megragadták a monitort vagy a laptop tetejét. Nyugi, mindjárt elmondom a kutatási eredményeket, kéretik nem kidobni a munkaeszközt az ablakon!

Szokás szerint veszem hát a telefont, hogy ne pusztán saját agyam szüleménye alapján igyekezzem megfejteni a nagy semmit. Csupán annyit kértem a csajoktól, hogy öt fő dolgot nevezzenek meg, amitől a kis „f”-ből nagy „f”-lesz. Férfi, és nem fallosz, a kettő különbségéről is vitatkozhatnánk, de talán azt is majd egy másik alkalommal.

A férfi ismérvei

Mi az tehát, ami a legvadabb, legkeményebb, legzabolázatlanabb, legmakrancosabb Katából is virágos szoknyás szerelmes lánykát képes csinálni, aki az imádott férfi egyetlen pillantásától elalél, és pironkodva tolja le a bugyiját? A válaszok a következők voltak ebben a villámfelmérésben: az igazi férfi határozott, erős, nyers szexuális kisugárzással megáldott, ugyanakkor biztonságot adó szépséges hím, aki remekül öltözik. Ugyanakkor, ha kell, gyerekké is képes változni, ha egymás ugratásáról van szó. Az együtt nevetés előkelő helyet foglalt el a listán, ami azonnal menekülő utat is ad azoknak a férfiaknak, akik távolról sem Piszkos Harry típusok.

Ha már Eastwoodnál tartunk, egy gyors kitérő erejéig hadd említsem meg a becsapós hollywoodi filmeket, amiért sok szívfájdalom okolható. Hölgyek! Azok csak színes képkockák, amelyeket hasonló szerencsétlen alkotók álmodnak meg, akik az igazit keresik, és van egy elképzelésük a tündérmeseszerű kapcsolatokról! Amennyiben a mellettetek édesen szunnyadó pasast Russel Crowhoz méritek, igencsak rossz irányba haladtok. Marhaság. Ennyit erről.

Zsák a foltját

Olvassuk tehát a listát, és lássuk magunk előtt a fekete sörényű vad csődört, aki még soha nem tűrte meg a zablát a szájában. És igen kicsi a valószínűsége annak, hogy eljön az idő, amikor fogja. Egy nőnek ez kihívás, feladat, saját erejének megpróbálása, saját szexusának fitogtatása, hiszen már az első pillanatban érzi, emberére talált. Emésztő, gyilkos kapcsolatok születnek így meg, amelyek felőrlik mindkét felet, vagy éppen nem. Egymásban találják meg az örök harcostársat, az örök partnert a nagy játékhoz, amire mindkettőnek szüksége van. Nincs tovább keresgélés. Mert igazából van az a lány, aki mellett még a legrosszabbak legrosszabbika is bezárja a kaput, és azt mondja: „Én emellől a nő mellől már sehová nem megyek.”

Igen, van az a nő - de ez nem nyunyóka és munyóka és nyuszóka -, akinek legnagyobb bánata, hogy szintén nem tud szabadulni a karizmatikus férfiállat hatása alól. Nyilvánvaló, hogy bele fog törni a bicskája. Nem azt sugallom, hogy kár megpróbálni, de sajnos legtöbbször az oroszlán felfalja a nyulat. Ez az élet rendje, a gyengék elhullanak. Másfelől azt gondolom, hogy aki egy nyuszóka mellett megtalálja a nirvánát, az nem is volt igazi oroszlán sohasem.

A rossz hír tehát az, hogy minket általában lenyűgöz az alfahím, de csak ideig-óráig, mivel az ésszel élő fajtánk azonnal felméri, hogy bár kétségtelenül fűszeres és párás éjszakák lehetősége lóg a levegőben, többre nem igazán számíthatunk. Ezen a ponton nyilván mindenki eldöntheti, hogy kell-e ez neki. A relatív jó hír ugyanis az, hogy ez a típus maga választ, űzi és hajtja azt a nőt, aki neki kell, hiszen a két oldal, mint általában mindig, most is szinte ugyanaz, az őrültek felismerik egymást, a vad és duhaj férfi azt morzsolja a fogai között: „Betöröm ezt a kancát.”

Az élet a maga útját járja, de ha nem vagytok se Russel Crow-k, se Piszkos Harry-k, jó humorú és sármos fickók simán lehettek.

A határozatlan, depressziós, tötyörgős hapsikat ugyanis ki nem állhatjuk, ez teljesen biztos! És kéretik normálisan felöltözni!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Valószínű, hogy van a társaságban egy olyan lány, aki szívesen töltené a szombat délelőttjét azzal, hogy rád aggat néhány új darabot az üzletben. Esetleg valamivel később szívesen töltené az idejét azzal, hogy kihámoz belőlük.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük