szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

Kétéves és nyolcéves gyermekükkel együtt eltűnt egy érdi család, autójukat egy Bács-Kiskun megyei tanyán találták meg - értesült a HavariaPress.

A rendőrség adatai szerint a család érdi otthonukból Tiszafüredre indult nyaralni még június 15-én, oda azonban nem érkeztek meg. A 40 éves családfő és 32 éves felesége két kisgyermekükkel együtt, két autóval indult el otthonról.

Az egyik gépkocsit egy Bács-Kiskun megyei tanyán találták meg július 15-én, lezárva és sértetlenül. A családfő 160-165 centi magas, közepes testalkatú, zöldeskék szemű, világosbarna hajú. Különös ismertetőjegye a hátán és mindkét felkarján található égési heg.

Az anya 170-175 centi magas, hosszú, vörösesbarna hajú, sötét szemű, közepes testalkatú. A kétéves kislányt Lillának, a nagyobbikat Dominika Stefániának hívják. Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási eljárást indított az eltűnés ügyében. A rendőrség kéri, hogy aki a Gödöllei család hollétéről tud, jelentkezzen a kapitányságon, vagy a 112-es segélyhívó számon.