Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Márton-napi lakomák

VII. Márton-napi Borfesztivál a Gellértben
2017.11.09. – 2017.11.12. @Budapest, Hotel Gellért

2017. november 9-12. között ismét vár a főváros legizgalmasabb Márton napi eseménye a Danubius Hotel Gellértben! A Gerbeaud-Gundel-Gellért séfjei és sommelier-i olyan borvacsorát kínálnak, ami még sosem volt a magyar gasztronómia történetében, és barangolhatunk Hetedhét ország ízei között a Márton napi Sunday brunchon. Ismét felvonulnak a híres szálloda összes termébe Magyarország legkiválóbb borászatai, korlátlanul kóstolhatunk több száz féle bort és minőségi pálinkát. Lesz libastand, Budapest válogatott gasztro helyei, és menő koncertek a Gellért Fürdőcsarnokban.

Borfesztival.[1]


Éld át a legjobb programokat párban! Ha még nem találtad meg az igazit, nézd meg legújabb társkeresőinket!

 

Márton Napi Libafesztivál
2017.11.10. – 2017.11.12. @Budapest, XI. kerület, Körösy József utca

A Márton Napi Libafesztivált 2017. november 10-12. között már 6. alkalommal rendezik meg Budapesten. A helyszín ezúttal Újbuda lesz, az Allee melletti meseszép sétányon, ahol számos hagyományhoz illő program, tradicionális ételek, italok, és megannyi Márton napi különlegesség várja az érdeklődőket. Az érdeklődők megízlelhetik a magyar termelőink zamatos nedűit, a legjobb újborokat, pálinkákat és kézműves söröket, a termelői vásáron és Márton ünnepi Konyhájában pedig különleges, alkalomhoz illő ételeit.

Libalakoma.[1]


Vegyél részt a legjobb gasztro programokon a hozzád illő társsal! Ismerkedj budapesti társkeresőinkkel!

 

Slow Gasztro Market
2017.11.12. @Budapest, Anker't

A Slow Gasztro Marketen népszerűsíteni kívánják a kiváló alapanyagokból, természetes módon előállított gasztronómiai termékeket, az egészséget támogató, lassú, fenntartható életmódot. A kiállítóknál többek között szörpök, teák, ínyenc kolbászok, sajtok, joghurtok, sütemények széles választéka – organikus, mindenmentes, sós és édes apró sütik, piték, mártogatósok, fürjtojás különlegességek, chutney-k, mézvariációk, gasztro ajándékok és számos ételféleség lesz.

GasztroMarket

 

Jazz Reggeli – novemberi repeta
2017.11.11. – 2017.11.12. @Budapest, Mazel Tov

Szeptemberben debütált a Tel-Aviv ihlette megújult brunch ajánlat, melyen számos lélekmelengető fogás kapott helyet. Ennek örömére szerveztek egy ropogós jazz reggelit, melyet ezúttal a nagy érdeklődésre való tekintettel novemberben is megrendeznek! Ízelítő gyanánt: Forró shakshuka buggyantott tojással, Izraeli „Oszd meg tál” hétféle harapnivalóval, mallawach palacsinta mézzel és pisztáciával, továbbá ínycsiklandó smoothie variációkkal várnak. A reggeli fényét a hétvége mindkét napján jazz koncerttel emelik, melyet 10:00 és 13:00 óra közt hallhatnak az érdeklődők.

Jazz Brunch

 

VI. Szegedi Mangalica Fesztivál
2017.11.10. – 2017.11.12. @Szeged, Széchenyi tér

Szeged a fesztiválok városa, ahol 2012-től a fő sétálóutca (Kárász utca) kiszélesedésében lévő Széchenyi téren, a legforgalmasabb szegedi rendezvényhelyszínen tartják meg a Mangalica Fesztivált. A város központjában lévő, kifejezetten forgalmas tér kiváló helyszín a Karácsonyi vásárok és advent beköszönte előtt, egy újabb, sikeres rendezvény megtartására. A Szegedi rendezvény egyben az őszi rendezvényszezon záró és a téli rendezvények nyitó fesztiválja, amikor mindenki újra feltöltheti a kamráit a karácsony előtti időszakban.

MangalicaFesztival.[2]


Finomságok és jó hangulat vár! Miért hagynád ki, mert nincs éppen párod? Ismerkedj szegedi társkeresőinkkel!

Budapesti Karácsonyi Vásár
2017.11.10. – 2017.12.31. @Budapest, Vörösmarty tér

Kézműves gasztronómiai és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal készül a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár november 10. és december 31. között a Vörösmarty téren. A Budapesti Karácsonyi Vásárt évek óta Európa legszebb karácsonyi vásárai közt jegyzik, és évente 3-400 ezer külföldi turistát vonz. A színpadon koncertek váltják majd egymást, a gyerekeket hétvégenként színes előadásokkal várják.

Karacsonyivasar2

 

LUX-Filmnapok
2017.11.08. – 2017.11.10. @Budapest, Uránia Nemzeti Filmszínház

November 8. és 10. között ismét az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatják be az Európai Parlament filmművészeti díjára, a LUX filmdíjra jelölt döntős alkotásokat. Az idei filmkínálat különlegessége, hogy egy Oscar-nevezett alkotás mellett a legnevesebb hazai fesztiválok, a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál és a Jameson Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál fődíjasai is szerepelnek a válogatásban.

Lux