Megmutatta mellbimbóját Ashley Greene, az Alkonyat ifjú színésznője

Ashley Greene az Interview magazinban pózolt, az egyik képen pedig közszemlére tette mellbimbóját.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ashley Greene kétségkívül hatékonyan építgeti karrierjét az álomgyárban. A huszonkét éves amerikai színésznő az Alkonyatban és az Újholdban játszotta a Robert Pattinson által megformált Edward Cullen csinos lánytestvérét, Alice-t, és a tervek szerint a többi folytatásban is ő viszi majd tovább a szexi vámpírlány karakterét.

A vágatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

Ez azonban még korántsem elég ahhoz, hogy igazi szupersztárrá és a magazinok felkapott címlaplányává váljon, és ezzel minden bizonnyal tisztában van ő is. A feltörekvő celebek pedig pontosan tudják, hogy ilyenkor mi is a teendő: a kendőzetlen magamutogatás.

Kötelező villantások

Mi is beszámoltunk róla, amikor tavaly nyáron napvilágra kerültek az ifjú bombázóról készült amatőr pucér fotók, amelyek bizony nem sokat bíztak a fantáziára. A pikáns képek állítólag tizenkilenc éves korában készültek róla, és habár pillanatok alatt körbejárták a világhálót, ügyvédje közbenjárásával Greene mindenhonnan levettette a képeket.

A színésznő a közelmúltban az Interview magazinban pózolt, és habár nem sokat mutatott a fekete-fehér képeken, a végeredmény mégis kellőképpen izzasztó lett. Ashley azért egy visszafogott mellbimbóvillantással megajándékozta rajongóit, a stílusos képeket elnézegetve pedig Megan Fox és Scarlett Johansson felkötheti a nadrágját!

Nehezen viseli a hírnevet

A magazinnak adott interjújában a színésznő elmondta Michael Sheennek, hogy elég nehezen birkózott meg az Alkonyattal nyakába szakadt hírnévvel, a nyomás miatt pedig kikészültek az idegei.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Azon gondolkodtam, hogy vajon miért számolnak be mindenről a lapok? Miért érdekli az embereket, hogy milyen ruhát viselek, hogy mit eszem, és miért bámulja mindenki a lábamat, ha nincs rajtam magassarkú?

- Ez a hátulütője annak, ha valaki a reflektorfénybe került.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Amikor pedig lányok azzal jönnek oda hozzám, hogy én vagyok a példaképük, az egyrészt nagyon hízelgő, másrészt ijesztő, hiszen nem vagyok tökéletes, és biztosan fogok még én is hibákat elkövetni – osztotta meg véleményét a nyilvánossággal Ashley Greene.

Ezt is szeretjük