Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Gasztronómia és kikapcsolódás a hideg napokra

Társasjátékok Ünnepe 2017
2017.11.25-26. @Budapest, Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

A Társasjátékok Ünnepe kétnapos rendezvény, amelyet hagyományosan november utolsó hétvégéjén rendeznek meg, évek óta a Lurdy Házban. Az ünnep lehetőséget ad, hogy a látogatók minél több társasjátékot próbáljanak ki, ízelítőt kapjanak a társasjátékok világából, és segít eligazodni a hatalmas kínálatban. Egyaránt élménydús program azoknak, akik már igazi társasjátékosok (gémerek) és azoknak is, akik csak most ismerkednek a társasjátékok világával, illetve most fedezik fel ismét.

Tarsasjatek


Éld át a legjobb programokat az igazi társ oldalán! Találj párra legújabb társkeresőink között!

Vegan Sunday Market
2017.11.26. @Budapest, Anker't

Idén utolsó alkalommal november 26-án rendezik meg a közösségi piacot, a Vegan Sunday Marketet. A programok előtt, után és között vásárolhatsz majd: sütéshez előkészített grillkolbászokat, organikus nyers vegán fermentált sajt különlegességeket, kávékülönlegességeket, sütiket, szendvicseket, süsd magad finomságokat, chili szószokat, kézműves vegán szappanokat, krémeket és tisztálkodószereket, aszalt gyümölcsös tömböket, magvas szeleteket, vegán bonbonokat, hambit, nyers süteményeket és szeleteket, finom szörpöket, smoothie-kat, sós előételeket, kenegetős és tunkolós finomságokat, természetesen mindent vegánul.

VeganMarket

 

Magyarországi Újbor- és Sajt Fesztivál
2017.11.25-26. @Budapest, Vajdahunyadvár, Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Gyere el a Magyarországi Újbor- és Sajt fesztiválra, és kóstold meg Magyarország legjobb újborait és kiváló kézműves sajtjait! Idén már tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre az Újbor és Sajt Fesztivál a Városligeti Vajdahunyadvár Magyar Mezőgazdasági Múzeumában. Aki ellátogat a fesztiválra, lehetősége nyílik megkóstolni hazánk legkiválóbb újborait és legfinomabb kézműves sajtféleségeit. Díszvendégek: Villányi Borvidék, Somogy megye, Balatoni kör.

SajtUjbor

XI. Bánhorváti Krumplis Lángos Fesztivál
2017.11.25. @Bánhorváti, Szabadság út 144.

November 25-én immár 11. alkalommal ismét megrendezésre kerül Bánhorvátiban a Krumplis Lángos Fesztivál! A fesztiválon a látogatók megismerkedhetnek a bánhorváti lángos, a görhő, a herőce, a laksa, a farsangi fánk titkaival, miközben népzenei előadókat hallgatva elvegyülhetnek a vásári forgatagban. 

Langosfesztival2

 

Debreceni Bormustra TOP20 2017
2017.11.25. @Debrecen, Déri tér 1.

Ebben az évben is megrendezik Kelet-Magyarország egyik legszínvonalasabb boros rendezvényét, a Debreceni Bormustrát, amely ismét a Déri Múzeum patinás falai között várja a borrajongókat. 2017-ben immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a TOP20 seregszemle, amelyen húsz pincészet mutatja be legszebb borait. Természetesen gasztronómiai sarok is kialakításra kerül, ahol sok finomság várja a borozgatni szerető vendégeket.

DebreceniBormustra


Szeretnél részt venni a legjobb gasztro élményeken, de nincs még párod? Nézd meg debreceni társkeresőinket!

 

Mórahalmi Pálinkaverseny és Tepertőfesztivál 2017
2017.11.25. @Mórahalom, Piac Csarnok és Szentháromság tér

Idén a negyedik Pálinka Verseny és Tepertő Fesztivál lesz Mórahalmon 2017. november 25-én. A programra szeretettel várják mind a pálinka, mind pedig a tepertő kedvelőit. Változatos programok gyermekeknek és felnőtteknek: tűzzsonglőr, tombola, kézműves vásár, pálinka- és tepertőkóstoló. Az eseménydús napot Dobrády Ákos koncertje zárja.

TepertoPalinka

 

Adventi Ünnep a Bazilikánál 2017
2017.11.24. – 2018.01.01. @Budapest, Szent István tér

Hét éve válnak valóra az álmok az Adventi Ünnepen, Európa 9. legjobb karácsonyi vásárán. Ilyenkor a budapesti Szent István tér pompás köntösbe öltözik, zsibongással telik meg, a Bazilika pedig monumentális fényfestést húz magára. A Meseországot idéző vásárban felidézhetjük a karácsony hangulatát, illatát, fényeit és közösségformáló erejét is. Találkozzunk a Bazilikánál november 24. és január 1. között!

AdventiUnnep