Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Ünnepre hangolódva

Hot Chocolate Festival
2017.12.01-03. @Budapest, Szent Gellért tér

Ki ne szeretné a forró csokit? Lehetsz kicsi, lehetsz nagy, a Hot Chocolate Festivalon megtalálod az ízlésednek megfelelő legmeghökkentőbb, legfinomabb, vagy éppen a legfurcsább forró csokoládé alkotásokat. A kiállítók kifejezetten erre a rendezvényre, a Hot Chocolate Festivalra készítik el fűszeres, gyümölcsös, magvas, édes és keserű különlegességeiket, amelyeket így csak december 1-3. között kóstolhatunk majd a Szent Gellért téren, a Hotel Gellért előtt.

A részletekért kattints IDE!

HotChocolate

 

Budafoki Pincejárat - Adventi készülődés
2017.12.02. @Budapest, Budafok

December 2-án ismét sor kerül a Budafoki Adventi Pincejáratra, amikor újra nyitott pincék várnak, és a Piactéren korcsolyázással, az árusok forgatagában zenei programokkal, kürtöskaláccsal és forralt bor főző versennyel is múlathatjátok az időt. Fedezd fel a hangulatos budafoki pincék rejtett kincseit, egyedi ízvilágát! A nyitott pincés szombaton különleges hétvégi program várja az ínyenceket. Jegyek 1.000 Ft-ért kaphatóak, az ár korlátlan számú utazást és a helyszíneken különleges kedvezményeket foglal magába.

A részletekért kattints IDE!

Pincejarat


Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon, nézz szét társkeresőink között!


Tetoválók éjszakája 2017

2017.12.02. @Budapest, Dürer Kert

December 2-án hatodik alkalommal rendezik meg a Tetoválók Éjszakáját. Idén a képregények világába kalauzolják el a látogatókat. A tetoválást kedvelő közönséget ismét a Dürlin/Dürer kert helyszínekre invitálják, ahol a művészek a szervezőkkel közösen ingyenes tetoválásokat sorsolnak ki, így bárki, aki érvényes jegy birtokában látogat el a rendezvényre, automatikusan esélyessé válik, hogy a tetoválók által hozott minták egyikét a testén láthassa viszont.

A részletekért kattints IDE!

Tetovalok

 

Ünnepi Brunchok a Corinthia Hotel Budapestben
2017.11.26. – 2018.01.01. @Budapest, Corinthia Hotel

Hogy karácsonyig se maradjunk ünnepi program nélkül, bejelentkezhetünk például a Corinthia Hotel Budapest vasárnapi brunchaira, amiket november 26. és január 1. között, a gyertyagyújtástól az adventig, különféle tematikával extráznak. Ezek, a lassú, kényelmes és bőséges büféebédek szuper programot jelenthetnek bárkinek, aki szeret enni, mellé pezsgőzni, közben nagyokat beszélgetni. Külön jó, hogy az első alkalommal már felállítják a karácsonyfát, így a Brasserie & Atrium még szebb körítést fog jelenteni a finom falatokhoz. Persze mellé minden alkalommal lesz külön dekoráció, zene és ételspecialitások.

A részletekért kattints IDE!

SundayBrunch

 
Vegyél részt egy ünnepi lakomán, éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!

Mikulás Ünnepség a Csokoládé Múzeumban
2017.12.03-06. @Budapest, Csokoládé Múzeum

Csokoládé szökőkútból folydogáló csokoládéba marcipángolyót mártani, krémes forró csokoládét ízlelgetni, s közben évtizedes, antik dobozokat csodálni, szívet melengető, édes érzés. A Csokoládé Múzeumban bárki átélheti ennek varázsát, hiszen a két órás program során a nézelődés mellett meg is lehet kóstolni az egyes csokifajtákat, sőt, a gyártásukat is kipróbálhatják a ház vendégei. Ugyanis mindenki elkészítheti díszdobozba csomagolt ünnepi csokoládéját, melyet az ünnepek közeledtével akár a Mikulás csizmába vagy a karácsonyfa alá is tehet szeretteinek.

A részletekért kattints IDE!

Csokimuzeum

 

Karácsonyi Zwack Open
2017.12.01. @Budapest, Zwack Múzeum

Nem mindennapi találkozásra invitálnak titeket a Gastro Design díjjal elismert Zwack Füves Bárba, ugyanis lehetőségetek nyílik 10 prémium borász társaságában eltölteni a délutánt, élvezni boraikat, történeteiket és több, mint 40 féle bort kóstolni. A színvonalas gasztronómiáról Gianni csapata, a Pomo d’Oro étterem gondoskodik. A részvétel regisztrációhoz és 6.500 Forintos belépőjegyhez kötött, mely tartalmazza a Zwack Múzeumba való belépést, 40 féle bor kóstolását.

A részletekért kattints IDE!

Zwack

 

Kutyás Karácsonyi Vásár a Golftanyán
2017.12.02. @Budapest, Golftanya

Kutyás karácsonyi vásárral várnak titeket december 2-án, a Golftanyán. Ha szeretnéd meglepni a kutyusodat vagy a kutyabolond szeretteidet valami igazán egyedivel, akkor mindenképp nézz ki a rendezvényre, és a kis kedvencedet se hagyd otthon, ugyanis egész nap övék lesz a terep. Kedvükre játszhatnak, ismerkedhetnek és szaladgálhatnak a Golftanya egész területén.

A részletekért kattints IDE!

Kutyasvasar

 
Párban jó programot tervezni! Ismerkedj budapesti társkeresőkkel!