Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Caro Emerald koncert Budapesten!

Az egész történet 2007-ben kezdődött, amikor Caro Emerald-nak felajánlották, hogy készítsen egy demó felvételt. Élt a lehetőséggel és felvette a Back It Up című dalát. Amikor egy évvel később előadta a dalt egy helyi holland TV műsorban, a nézők elárasztották emailjeikkel és telefonjaikkal a szerkesztőséget, mindenki tudni akarta, ki ez a csodálatos hölgy a fülbemászó szerzeményével. A szám kis költségvetésű YouTube videója ugyanilyen hatást ért el, mindenki rögtön arra volt kíváncsi, hol tudná megvásárolni Caro Emerald zenéjét.

Miután akkor még csak abból az egyetlen dalból állt a repertoár, így Caro és csapata elkezdett dolgozni a bemutatkozó albumon. A 40-es és 50-es évek zenéi és filmjei által ihletett anyag izgalmas, rendkívül szerethető 12 vadonatúj nótával, Deleted Scenes From The Cutting Room Floor címen jelent meg 2010-ben.

A lemez tökéletes elegye a ballroom jazz, a tangó, valamint a groovin’ jazz hangzásnak, némi mambó behatással, amitől úgy szól, mint ha Hollywood aranykorában vették volna fel. A füstös ritmusok, a fülbemászó dalok és az egyedi előadásmód azóta már Caro Emerald védjegyévé váltak.

Az album kirobbanó siker volt. Míg első dala 2009 nyarának legnagyobb holland slágere volt, a következő kislemez, A Night Like This már rögtön első helyen kezdett 2010 januárjában.
A nagylemez ugyancsak első helyen nyitott az eladási listán és 6 héten belül platina státuszt ért el. 30 héten keresztül őrizte #1 helyét, amellyel megdöntötte Michael Jackson Thriller rekordját és több mint 260.000 példányban kelt el az első évben csak Hollandiában.

A most 36 éves énekesnő Caroline Esmeralda van der Leeuw néven született és egész életében erre a pályára készült; 2005-ben szerzett diplomát jazz énekesként az Amszterdami Konzervatóriumban. Közismert kiemelkedő előadásmódjáról amelytől, már pár perc után a közönsége is tűzbe jön.

Három hazai fesztivál fellépése után Caro Emerald végre első önálló koncertjét adja majd magyar rajongóinak 2018. február 26-án a Budapest Arénában!

Jegyek már kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül.

Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon, nézz szét éppen online társkeresőink között!