Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Gazdasági válság 2010 - próféciák

Közzétéve: 2010. 01. 26. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 5226 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
A 2009-re jósolt gazdasági- és társadalmi problémák, pénzügyi válság a világ minden területén igaznak bizonyultak, emellett a kormányfők tanácstalansága a megoldást illetően még inkább.
De mit ígérnek a csillagok erre az évre?
   
A kozmikus történések a régi dolgok elmúlását, új szükségletek feltámadását és egyfajta transzformációt is sejtetnek. Az év első holdfogyatkozása és más holdfogyatkozások az év hetedik hónapjában, kapcsolatba hozva a Jupiter és az Uránusz helyzetével, egy igen mélyről érkező, de jelentős változást ígérnek, illetve arra is utalnak, hogy 2010 a nagy döntések időszaka lesz.

A nyugati emberek számára ez az év igen meredeknek ígérkezik. Materiális téren sokat veszíthetnek majd, főleg olyasmiket, amihez hozzá vannak szokva, és mára már természetesnek tűnik számukra. Az egyszerű embereket új adók és kiadások nyomasztják majd. Az általános élelmiszerek árában is drágulás tapasztalható majd. A korábbi ígéretek a kormányzatok felől egyfajta utópiának tűnnek majd az egyre dráguló egészségügyi és szociális ellátás tekintetében is.

Azok, akik világszerte kereskednek, felismerik majd, hogy mihez is vezet(ett) pénzéhségük. Valószínű nem tanulnak majd azonnal a hibáikból, hanem úgy folytatják a kereskedést, ahogy kényük-kedvük tartja. Sok cég zárja majd be a kapuit Európában, de Észak-Amerikában is, mely persze a munkanélküliek számának emelkedését is vonzza magával. Sajnos a csőd nemcsak a nemzetközi vállalatokat érinti, hanem a kisebb, regionális területeken működő kisebb üzleteket is.
Azok, akiknek valójában köszönhetjük a válságot, ügyesen kisiklanak majd a felelősség alól és mentik, mely számukra igazán fontos. A nagy hatalmak egyre erősödnek majd a kulisszák mögött, míg a kisebbek egyre jelentéktelenebbé válhatnak. Svájc, Új-Zéland és Ausztria biztonságos vizekre evez, és visszahúzódik a nyilvánosságtól.

Sokan a biztonságra rendezkednek be. Most már nem hazardíroznak, hanem kevesebb hozamú, ámde stabil tőkét fektetnek be a bankokban. A pénzügyi válság felnyithatja majd sokak szemét, akik megpróbálnak csak a legfontosabbakra koncentrálni és csak arra kiadni pénzt, mely valóban értékes és fontos szeretteik számára. Bár a kormányzatok azt hirdetik, hogy a legrosszabban már túl vagyunk, mégsem áll be a „normál”, 2009 előtti állapot életünkben. 2010 első felében bár a feloldozás már mindenki számára érezhető lesz, a kormányok mégis erős kezekben tartják majd a lakosságot mindenhol. Sokan a valóság elől a virtuális fantáziavilágba menekülhetnek, legyenek azok filmek, vagy akár számítógépes játékok.

Az idősebbek szinte kábulatban tölthetik el ezt az évet, mivel ők valóban csak a saját boldogságukra koncentrálnak és csakis családjukkal foglalkoznak. A fiatalokban azonban örökké buzog egyfajta hadakozási vágy a feltámadt problémák ellen.
A világ nagy hatalmai iránti elismerés lassan felszívódhat elménkben, mivel a sok ígéretből igen kevés valósul meg. A naivitásból való felébredés és viszály különösen az év 11. hónapjában lesz majd érezhető. Az európai államok már nem a csatlakozásra, hanem a saját lábadozásukra fordítja majd a legnagyobb energiájukat. A média sokat torzít majd a valóságon, mely sok ellenállást uszít a különböző országok lakosaiban. A külföldről bevándorlók léte egyre nagyobb problémákat okoz a befogadó államok számára, mely természetes módon együtt járhat egyfajta "fajgyűlölettel" is. A kormány a lázadozásokat még erősebb korlátokkal próbálja 2010-ben kordában tartani, mely még nagyobb elégedetlenséget szülhet.

Az összefogást sokan igénylik idén és esetleges módon Isten mellett is találnak más közös célt, mely vezeti őket és fenntartja a lelkükben a reményt. Ez az összefogás segít majd átlendülni a mindennapok problémáján is. Elérkezett a változások kora és csakis rajtunk múlik, milyen lesz majd a következő korszak! Fejeket a magasba és ne adjuk fel a harcot, ahogy elődeink sem tették a nehéz időkben!
Forrás: Ezoterikus.hu