Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Mikulásváró programok

Gyulai Méz és Mézeskalács Fesztivál
2017.12.08-10. @Gyula

Egy hosszú hétvégén át a Gyulai Méz és Mézeskalács Fesztivál több helyszínen csábít a mézédes élvezetekre. A Fesztiválon az érdeklődők megismerkedhetnek különböző mézfajtákkal, mézeskalácsokkal, cukrászati különlegességekkel, valamint lehetőség nyílik majd a kóstolásra és vásárlásra is. Készülődj az adventi időszakra kézműves programokkal, múzeumi körséta kedvezményekkel, mézkóstolóval, hangulatos műsorokkal. Látogass el Gyulára, ahol most hétvégén „mézédes lesz az élet”!

A részletekért kattints IDE!

Mezeskalacsfesztival


Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!


Gozsdu Mikulás élő rénszarvassal

2017.12.06. @Budapest, Gozsdu udvar

A Mikulás idén is elhozza kedvenc rénszarvasát, Rudolfot a Gozsdu Udvarba!  December 6-án karácsonyi meglepetésekkel teli délután várja a látogatókat a Gozsdu C Udvarában: 16:30 és 18:30 között közös programokkal és igazi rénszarvasokkal várja a gyerekeket a Gozsdu Udvar Mikulása. Az Ünnepi Élményudvar keretében idén sem maradhat el a hagyományos Karácsonyi Vásár, amely december 1-től egészen december 24-ig várja a látogatókat.

A részletekért kattints IDE!

GozsduMikulas

 

Bormedence
2017.12.08. @Budapest, Bródy Sándor u. 8.

A Bormedence célja, hogy bemutassa a Kárpát-medence sokszínű borkultúráját, különféle régióit – elsősorban is hagyományos szőlő- és borfajtáinkat állítva a középpontba. A rendezvényen bemutatkozik a Kárpát-medence legtöbb bortermelő vidéke – határon innen és túl. A Bormedence sétálókóstoló, ahol a vendégek minden borból szabadon kóstolhatnak. Több kiállító első alkalommal lesz megismerhető Budapesten! Emellett lesz Kárpát-medencei piac: kézműves- és agrártermékek bemutató-kóstolója is, vásárlási lehetőséggel egybekötve.

A részletekért kattints IDE!

Bormedence

 

SLOW Karácsony – különös advent három budapesti utcában
2017.12.09. @Budapest, Falk Miksa utca, Ráday utca, Bartók Béla út

Budapest bevásárló és tematikus utcái közül három – a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Ráday Soho (Ráday utca) és a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út) - idén visszatér az ünnep alapértékeihez. Az ilyenkor úton- útfélen előforduló giccsek, a hatalmas tömeg és a nagy pörgés helyett az ízléses, ember közeli ünnepvárásra, a meghitt, nyugodt készülődésre helyezik a hangsúlyt. E három utcában lehetőségünk lesz lelassulni, a saját tempónkban, a saját vágyainknak megfelelően várni a karácsonyt és élvezni az adventi hangulatot. A karácsonyi vásárlás mellett pedig kultúrával, színes programokkal és valódi élményekkel töltődhetünk fel egy pohár forró, téli ital társaságában.

A részletekért kattints IDE!

SlowChristmas

 

Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon, nézz szét fényképes társkeresőink között!


XIV. Mikulás Kocogás

2017.12.10. @Budapest, Gozsdu Udvar, Király utca 13.

December 10-én, 14 órától félmeztelen Mikulások lepik el Budapest utcáit az idén 14. alkalommal megrendezésre kerülő fürdőruhás Mikulás futás keretében. A futás a Gozsdu Udvarból indul, a körültekintő bemelegítésről a Holmes Place edzője gondoskodik, aki a Gozsdu C udvarába várja a jótékony Mikulásokat, mivel a résztvevők a futással a Suhanj Alapítványt támogatják!

A részletekért kattints IDE!

Mikulasfutas

 

Csak a Mentes Karácsonyi Vásár
2017.12.09-10. @Budapest, Bijó Energia Egészségközpont

A Csak a Mentes csapata sok éves tapasztalattal a háta mögött, elérkezettnek érezte az időt arra, hogy egy karácsonyi vásár keretein belül egy helyen vonultassa fel a hazánkban megtalálható mentes termékek legjavát, bemutatva azokat a vállalkozásokat, akik a műfaj legfinomabb mentes termékeit gyártják, kínálják vagy forgalmazzák. Itt mindent meg fogsz találni. Lesznek glutén,- laktóz,- cukormentes, paleo és vegán termékek, és lesznek olyanok is, amik mindenmentesek! Helyet kapnak natur és bio kozmetikumok, ajándéktárgyak és minden, ami nem hiányozhat egy karácsonyi vásárból.

A részletekért kattints IDE!

CsakaMentes

 

Titanic Kiállítás – Zseblámpások éjszakája!
2017.12.09. @Budapest

Fedezd fel a világ legismertebb hajóroncsának titkait sötétben, zseblámpák fényében! Válj egy este erejéig Titanic kutatóvá, és érezd át az expedíciók izgalmát, amelyek először világították meg a mélyben a Titanic körvonalait! December 9-én a vakmerő látogatóknak lehetősége nyílik arra, hogy különleges hangulatban, sötétben, elemlámpákkal tekintsék meg a tárlatot. Ebben a környezetben élesebbek a kontúrok, baljósabbak a tárgyak, a Titanic tragédiájának részletei még erőteljesebben tárulnak fel.

A részletekért kattints IDE!

Titanic.[1]

Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!