Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Készülődés az ünnepekre

Mud Pie Karácsonyi Vásár
2017.12.16. @Budapest, Kelet Kávézó és Galéria

A Mud Pie csapatának karácsonyi vására kimondottan az ünnepi süteményekre és édességekre koncentrál majd a Kelet Kávézóban. Akár a sütést szeretnénk megúszni, akár ajándékot keresünk, vagy szimplán csak kóstolnánk valami finomat, itt biztosan megtaláljuk, amit keresünk. A kínálatban bejglik, kekszek, csokoládék, cukorkák és vegyes ajándékcsomagok is szerepelni fognak.

A részletekért kattints IDE!

MUD Pie

 
Szívesen részt vennél az édes programokon, de nincs társad, aki veled tartana? Nézz szét társkeresőink között!


Karácsonyi tárlatvezetés Zwack Sándorral és a Halott Pénzzel

2017.12.16-17. @Budapest, Zwack Múzeum

A Zwack Múzeum és Látogatóközpont minden érzéket megmozgató pincetúrája egész évben elérhető az Unicum– és történelemrajongók számára, de karácsony alkalmából új tárlatvezetők várják a vendégeket: Zwack Sándor és a Halott Pénz kalauzolja végig a látogatókat a Zwack család és az Unicum történetén. A hagyományos túrákhoz hasonlóan most is megismerhetjük a Zwack család és a több mint 225 éve titkos recept alapján készülő Unicum történetét, megtekinthetjük Közép-Európa legnagyobb, több mint 17.000 darabos minipalack-gyűjteményét, és persze megkóstolhatjuk az Unicumot és az Unicum Szilvát egyenesen a hordókból csapolva.

A részletekért kattints IDE!

Zwack.[1]

 

DIP Design Karácsonyi Vásár
2017.12.16. @Budapest, Gödör Klub

A DIP Design Passage karácsonyi vására ideális alkalom mindenkinek, aki szeretne igazán egyedi ajándékokat vásárolni, mégsem akarja letapostatni a sarkát a tömegben. A családias, közösségi vásár magyar kézművesek, grafikusok és iparművészek portékáit kínálja a Gödör Klubban december 16-án, ahol közvetlen módon kerülhetünk kapcsolatba a kiállítókkal, akik segítenek megtalálni a tökéletes darabokat a fa alá.

A részletekért kattints IDE!

DIP

 

I. Országos First Csapfoglalás és Sörpremier
2017.12.14-16. @First Craft Beer

December 14-16. között a First Craft Beer Magyarországon elsőként 8 város és 12 vendéglátó egység bevonásával országos csapfoglalást és sörpremiert tart. A sörfőzde ideiglenesen beköltözik majd különböző vendéglátóhelyekre, ahol elfoglalja a csapokat, így megismertetve a söröket a fogyasztókkal. Budapesten négy helyszínen is megkóstolhatjuk majd a főzde termékeit, ráadásul 5 új sör is debütál a csapfoglaláson, a First Small Batch széria részeként. Budapesti helyszínek: Élesztőház, First Craft Beer & BBQ, First Taproom és Kandalló Kézműves Pub.

A részletekért kattints IDE!

Sorcsapolas

Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon, nézz szét éppen online társkeresőink között!


Vegan Wonderland

2017.12.17. @Budapest, Anker't

A Vegan Food Fest szervezésében vegán karácsonyi vásár készül december 17-én az Anker’tben, ahol a finom csemegék mellett erőszakmentes kézműves ajándéktárgyak, szappanok, ékszerek közt válogathatunk, sőt olyan karácsonyi csomagokkal is készülnek a vásárosok, melyeket kizárólag ekkor lehet majd megvásárolni.

A részletekért kattints IDE!

Vegan Wonderland