Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Almási Kitti: Lezárás, elengedés, újrakezdés

A boldogságunk akadálya mi magunk vagyunk

Lezárás, elengedés, újrakezdés – lelki életünk legnagyobb kihívásairól szól dr. Almási Kitti új könyve. Amikor frissen szakítottunk, természetes, hogy a legmélyebb szenvedés bugyraiban dagonyázunk, és úgy érezzük, nincs tovább, kész, vége, innen nem lehet felállni. Ebben az állapotban nagyon nagy segítséget nyújthat nekünk az ismert pszichológus kötete, aki életszerűen és kendőzetlenül ír arról, mi minden miatt siklik ki és jut el a végpontjára egy párkapcsolat, mi mindenre vagyunk képesek fájó, sértett állapotunkban önmagunkkal és a volt társunkkal szemben, hogyan kapaszkodunk kétségbeesetten, és ami a legfontosabb: miként fogadhatjuk el és engedhetjük el a múltat annak reményében, hogy a következő párkapcsolatunk sikeres lesz.

Kitti könyve nem csak azoknak szolgálhat segítőtársul, akik épp most váltak elhagyókká vagy elhagyottakká. Nagyon sokat adhat régi párkapcsolatban élőknek is, akik úgy érzik, a viszonyuk ellaposodott, kiüresedett, és fontolgatják a szakítást. Kitti sok-sok páros és egyéni terápiás ülésen szerzett tapasztalata alapján nekünk szegezi a kérdéseket, amelyekre, ha őszintén válaszolunk, tudni fogjuk, megérett-e a helyzet arra, hogy változtassunk az életünkön. A kötet igen hasznos lehet olyan párkeresőknek is, akik évek óta egyedül vannak, mert a pszichológus rámutat, mi állhat a sikertelenség hátterében és hogyan készíthetjük fel a lelkünket arra, hogy ismét készen álljon, befogadó lehessen a szerelemre.

A könyvben sok szó esik arról, milyen nagymértékben befolyásolják kedvezőtlenül a társkeresésünket a korábbi negatív tapasztalatok, csalódások, hogy a lelkünkben hordozott sebek gyakorlatilag ellehetetlenítik, hogy megtaláljuk a másik felünket a nagyvilágban. A szerző mesél nekünk a régi kapcsolatainkban elvarratlan szálak markáns erejéről, megérteti, miért fontos a gyász, hogy végigjárjuk az elengedés valamennyi stádiumát, mielőtt új kapcsolatba kezdünk, majd végigkalauzol az ismerkedés, a randevúzás világán. Elárulja, hogyan kerülhetünk úgy közel egy másik emberhez, hogy közben ne menjünk egymás agyára, hogyan ne kövessük el a tipikusan új párkapcsolatok alakulásakor jellemző baklövéseket.

Almási Kitti új könyve finoman, kedvesen, mégis húsbavágóan őszintén ébreszt rá arra, hogy a boldogságunk akadálya legtöbbször épp mi magunk vagyunk.

Almási Kitti: Lezárás, elengedés, újrakezdés exkluzív kedvezménnyel megrendelhető IDE KATTINTVA!