Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Karácsony előtti kikapcsolódás

Intermezzo Ice Terrace – korizás a város felett
2017.12.01. – 2018.02.28. @Hotel President Budapest

Megnyitotta kapuit Budapest talán legkülönlegesebb korcsolyapályája, az Intermezzo Ice Terrace, amely december 1. és február 28. között, a Hotel President tetején teszi lehetővé, hogy a város felett, 360 fokos panoráma mellett korizhassunk. A 110 négyzetméteres pályán egyszerre 20 fő tud korcsolyázni, és korcsolyabérlésre is van lehetőség.

A részletekért kattints IDE!

korizs

 

Twin Peaks Bang Bang
2017.12.19. @Budapest, Toldi Klub

December 19-én éjjel Roadhouse-zá alakul át a Toldi Klub, egész éjjel a Twin Peaks és egyéb Lynch-filmek zenéi fognak pörögni, valamint olyan számok, amiket akár a mester is felhasználhatott volna vagy fel is fog. A DJ-k mellett azon hazai zenészek közül is felbukkan majd néhány az éjszaka folyamán, aki David Lynch világából sem lógna ki.

A részletekért kattints IDE!

TwinPeaks

Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!

Mézeskalácsváros Budapest 2017
2017.12.22. – 2018.01.28. @Budapest, Bálna, Fővám tér 11-12.

A Mézeskalácsváros egy kortárs köztéri szobor, amelyet idén nyolcadik alkalommal készítenek el és építenek össze a kész házakból egy hét alatt. Építs házat a nyolcadik Mézeskalácsvárosba! A házakat a résztvevők otthon építik, mindenki olyat, amilyet szeretne. Egyénileg vagy csapatban is dolgozhatsz. A várost december elején, az alkotók közreműködésével, egymást követő napokon építik össze. Nem lesz jelen mindenki egyszerre, az alkotókat kis csoportokba szervezik, a csoportok pedig kétóránként váltják majd egymást.

A részletekért kattints IDE!

Mezeskalacsvaros

 

Budapest Brut Fotókiállítás
2017.12.11. – 2018.01.07. @Budapest, Skål

Január 7-ig a Budapest Brut Fotókiállításon Török Ádám fotósorozatát tekinthetjük meg, főként a 60-as, 70-es évek magyar építészetének békés betonóriásairól, amik mellett nap, mint nap elsétálunk, de még talán sosem figyeltünk fel rájuk igazán. A fotósorozat most ezek közül mutat be néhányat, kiragadva őket a szokványos környezetükből.

A részletekért kattints IDE!

fotokiallitas

 

Advent Fényei Balatonfüred 2017.
2017.12.01-23. @Balatonfüred

Koncertek, betlehemezés, gyerekprogramok az advent jegyében Balatonfüreden. A Vaszary Galéria udvarában ezúttal is egy több mint tíz méteres feldíszített fenyő várja majd a karácsonyra készülőket. A várakozás időszakában ezúttal is számos program közül válogathatnak a városba látogatók.

A részletekért kattints IDE!

AdventFenyei

 

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen online társkeresőink között!