Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Újévkezdő programok

Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2018
2018.01.08-14. @Budapest

Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál a világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléje, ahol a legjobb és legsikeresebb cirkuszi produkciókat láthatjuk a világ minden pontjáról. A XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2018. január 8. és 14. között kerül megrendezésre, ne hagyd ki te sem ezt a jelentős eseményt!

A részletekért kattints IDE!

cirkusz_fesztival


Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!


Borkóstoló Sopronban

2018.01.12. @Sopron

Sopron a Kékfrankos fővárosa, vegyél részt te is a borkóstolók egyikén! A város egyik fő turisztikai ereje abban a gasztronómiai ágban rejlik, melyre méltán büszkék a helyiek, hiszen a soproni bor az egyik legkiválóbb az országban. A városban több alkalommal, több pincészet, több különböző helyszínen tart borkóstolókat, hogy az idelátogatók is megismerjék a finom Sopron környéki borokat.

A részletekért kattints IDE!

borkostolo

 

EATWELL Vacsoraest
2018.01.11-13. @Budapest, Innio Restaurant & Bar

A skandináv konyha által inspirált örömfőzést tart az Innióban a patagóniai Francisco “Pancho” Cardenas (Kadeau – DK) és Tóth Szilárd séf (Innio) január 11-én, 12-én és 13-án, közösen kialakított menüjükben csakis lokális és szezonális alapanyagokat használnak, az északi konyha szellemiségével fűszerezve. Természetesen lesz egy-két dán meglepetés is Pancho táskájában, amit a Kadeau-ból hoz. Ha teheted, vegyél részt te is ezen a remek vacsorán!

A részletekért kattints IDE!

eatwell

 
Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen online társkeresőink között!


A Tea Napja

2018.01.14. @Budapest, Akvárium Klub

Január 14-én Magyarországon első alkalommal tartják meg A tea napját az Akvárium Klubban. Az esemény célja, hogy bemutassa a teázás kultúráját, történetét, a különböző teafajtákat, illetve azok származási helyét és feldolgozását. Az előadások mellett természetesen meg is kóstolhatunk majd számos különlegességet. A belépő ára tartalmazza az előadásokon való részvételt és a kóstolókat is!

A részletekért kattints IDE!

teanap

 

Forralt Sör & Bor napok a Bálna Bisztróban
2018.01.08-14. @Budapest, Bálna Bisztró

Itt a tél és nincs is jobb annál, mint egy forró ital mellett átbeszélni a barátaiddal a nap történéseit. A klasszikus forralt borozgatások mellett ideje egy új, menő forró italt kipróbálnotok. Ez nem más, mint a FORRALT SÖR. Január 8-14 között titeket is várnak az első Forralt Sör és a Forralt Bor napokra a Bálna Bisztróba.

A részletekért kattints IDE!

sor

 

3. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál
2018.01.14. @Budapest

Január 14-én ismét Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál lesz, ahol háromféle táv közül választhatunk aszerint, hogy mennyire szeretnénk próbára tenni magunkat a téli hidegben. Az 5, 10 és 21 km-es útvonal egyaránt a Hungexpo, illetve a Kincsem Park területén kanyarog majd, így előfordulhat aszfaltos, betonos, füves-földes rész is, ezért érdemes esetlegesen hóval és jéggel is számolni. Nevezni ide kattintva lehet. 

A részletekért kattints IDE!

futas.[1]

 
Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon, nézz szét fényképes társkeresőink között!