Cuki fotó! Valaha imádnivaló kislány volt Lady GaGa

Lady GaGa napjaink egyik feltűnőbb sztárja, aki egészen elbűvölő kislány volt a nyolcvanas években.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vajon ki gondolta volna, hogy a néhány évvel ezelőtt még teljességgel ismeretlen Lady GaGa lesz napjaink könnyűzenei életének egyik legfelkapottabb figurája? Lehet szeretni vagy nem szeretni a 23 éves amerikai énekesnő zenéjét, ám érdemei vitathatatlanok, hiszen az utóbbi időszak egyik legfeltűnőbb imidzsteremtése fűződik a nevéhez.

Extravagáns megjelenését látva joggal lehet néha olyan érzésünk, mintha Lady GaGa nem is egészen ember volna. Pedig a fiatal popsztár korántsem földönkívüli, ezt pedig jól bizonyítja ez a gyerekkori fotó, amely kislánykorában készült róla.

Durcás kislány a zongoránál

Azt láttuk már, hogy a tonnányi smink és a maskarák nélkül Stefani Joanne Angelina Germanotta korántsem olyan szemkápráztató teremtés, mint a vörös szőnyegen, ám most arra is fény derült, hogy az énekesnő igazán bájos kislány volt a nyolcvanas években. A képen a kis Stefani meglehetősen durcásnak tűnik, ám ez feltehetően a fotózás tényének, nem pedig a zongorának szólt.

Lady GaGa ugyanis meglehetősen fiatalon, négyéves korában kezdett el zongorázni, 11 évesen pedig a legendás Juilliard nevű zeneiskolába küldték volna, ám ő végül egy római katolikus magániskolát választott. Tehetsége hamar megmutatkozott: 13 évesen már megírta első balladáját, egy évvel később pedig különféle nyitott esteken lépett fel.

Bowie és Mercury inspirálták

Ami pedig az előképeit illeti, Lady GaGa nagyon jól választotta ki mestereit, saját elmondása szerint ugyanis elsősorban a glam rock olyan világhírű előadói inspirálták, mint David Bowie vagy Freddie Mercury, az olyan pop ikonokról nem is beszélve, mint Michael Jackson vagy Madonna.

Világsztárok gyerekkori fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Néhány éve tartó pályafutására igazán nem panaszkodhat, The Fame című debütáló albumát hat Grammyre jelölték, amelyből meg is kapta a legjobb elektronikus dance albumnak járó díjat, míg a lemezből a mai napig nyolcmillió példányt adtak el világszerte.

Néhány napja pedig újabb elismerésekkel gazdagodott gyűjteménye: három Brit Awards-díjat vett át ugyanis a hét elején megrendezett gálán.
Ezt is szeretjük