Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Téli programok minden korosztály számára

VII. Hófesztivál
2018.01.25-27. @Mátraszentistván, Sípark

A Hófesztiválon színes programok várják a hóimádó kicsiket, nagyokat, bulizós fiatalokat! Különleges és egyedülálló téli műsorok, koncertek és egy fergeteges show is biztosítja a hangulatot. A fesztiválos hangulatot pedig a karácsonyi hangulatot idéző "Téli Varázs sétány" és rengeteg programhelyszín biztosítja majd! A Hófesztivál Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli fesztivál, ahol minden korosztály megtalálja majd a számítását.

A részletekért kattints IDE!

hofesztival

 

Élménydús tél vár rád is! Találd meg a párod, hogy kettesben éljétek át a legjobb programokat! Nézz szét éppen online társkeresőink között!

 

V. Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivál a mohácsi busókkal
2018.01.27. @Székesfehérvár

Idén ismét megrendezésre kerül a Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivál a Jancsárkertben Székesfehérváron, ahol kiderül, melyik csapat készíti a legfinomabb kolbászt a városban. 7–13 óráig a heti termelői- és biopiac lesz a csarnokban, Gasztro utca a csarnok és a sátor között, valamint a sátor előtt. Egész nap zene és műsoros fellépők várják az érdeklődőket. A fesztiválon jelen lesznek a mohácsi busók és a mohácsi Poklade zenekar is, akik majd a jó hangulatról gondoskodnak.

A részletekért kattints IDE!

kolbasztolto

 

Programot terveznél, de nincs kivel? Nézd meg székesfehérvári társkeresőinket!

 

Sínséta a Gyermekvasúton
2018.01.28. @Budapest, Gyermekvasút

Január 28-án egy nagyjából háromórás séta során tárják elénk a Gyermekvasút működésének érdekességeit és titkait a szerelvényektől kezdve az állomásokig. Bemutatják a hűvösvölgyi fűtőházat, a Széchenyi-hegy állomáson lévő, 120 éves elvek alapján működő biztosító berendezést, de a program magában foglal egy tárlatvezetést a Gyermekvasutas Múzeumban is. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A részletekért kattints IDE!

gyermekvasut

 

Yoga Brunch – Panoráma Jóga
2018.01.28. @Budapest, Rudas Fürdő

Újra testi-lelki kikapcsolódásra invitál minket a Rudas Étterem üvegfalai közé a Yoga Brunch. Az egyórás jógagyakorlatot követően vegán finomságokkal folytatódhat majd a nap, Budapest egyik legszebb panorámájával a háttérben. Az eseményre a Yoga Brunch oldalán lehet jelentkezni!

A részletekért kattints IDE!

yogabrunch

 

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét budapesti társkeresőink között!

 

Óvári Winter Feszt
2018.01.26. @Mosonmagyaróvár, UFM Aréna

Vegyél részt Te is 2018. január 26-án az Óvári Winter Feszten, Mosonmagyaróváron az UFM Arénában, ahol a 80-as, 90-es és 2000-es évek legismertebb és legnagyobb magyar előadói gondoskodnak a jó hangulatról. Fellépők: Zoltán Erika, Kozso, Happy Gang, L.L. Junior, DJ Szatmári!

A részletekért kattints IDE!

winterfeszt