Olimpiai éremért lakásvásárlási kedvezmény jár a pólósoknak

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az Autóker Holding Zrt. a Marina Parton lévő lakásokból jelentős kedvezményt biztosít a vízilabda válogatott játékosainak és edzőjének, ha éremmel térnek haza. Az aranyért 30% kedvezmény jár.

Nem sokkal a válogatott Pekingbe utazása előtt, az Autóker Holding Zrt. egyik legnagyobb projektjén, a Marina Parton írta alá dr. Martin György, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Benedek Tibor olimpikon és Aradi Ferenc, az Autóker Holding Zrt. vezérigazgatója azt az együttműködési megállapodást, mely szerint - aranyérem esetén - akár 30%-os lakásvásárlási kedvezményhez is juthatnak a csapattagok. Az olimpiai győzelem így akár több, mint tízmillió forintot is érhet.

A bronz-, ezüst- vagy aranyérem megszerzése után százalékosan növekvő, különleges lakásvásárlási kedvezményben részesülhetnek a játékosok (Gergely István, Szécsi Zoltán - kapusok, Benedek Tibor, Biros Péter, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga Tamás – mezőnyjátékosok), valamint dr. Kemény Dénes szövetségi kapitány.

A rendhagyó felajánlás különösen időszerű a csapat életében, mivel a játékosok közül sokan már a családalapításhoz választanának otthont maguknak, ám befektetés gyanánt is nagyszerű lehetőség ilyen speciális kedvezménnyel hozzájutni az Autóker Holding magas színvonalú lakásaihoz – áll az Autóker közleményében.

Magyarország vezető ingatlanfejlesztő cége ezzel a támogatással kívánja lelkesíteni a válogatottat, valamint megbecsülését és köszönetét fejezi ki a magyar sport sikere érdekében tett eddigi erőfeszítéseiért – zárul a közlemény.

Cikkajánló:

$$966$$

$$955$$

$$954$$