A saját neméhez vonzódik Jeremy Renner

Jeremy Rennert idén Oscarra jelölték A bombák földjénért, ám meglehet, hogy a színész a saját neméhez vonzódik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jeremy Rennert hiába jelölték idén a legjobb férfi főszereplő Oscar-díjára A bombák földjén című iraki háborús filmben látható alakításáért, még nem tartozik az igazi hollywoodi szupersztárok közé. Ettől függetlenül máris azt pletykálják róla, hogy meleg, ám a szóbeszédet egyelőre senki sem erősítette meg hivatalosan.

A National Enquirer értesülései szerint az álomgyár ifjú szívtiprója a saját neméhez vonzódik, ám az igazság azért nem ilyen egyértelmű. Ami biztos, hogy a 39 éves amerikai színész nem szívesen nyilatkozik magánéletéről, amiről a fentiekből adódóan feltűnően keveset lehet tudni.

„Jeremy meleg”

- Nem adatott meg az az öröm, hogy találkozhattam volna Jeremy pasijával, de a tény, hogy meleg, sosem érdekelt igazán - nyilatkozta egy riporternek Melanee Wyatt, aki pályafutása elején színészetet tanított Rennernek. A magazin azonban további gyanúra okot adó tényekre derített fényt a színésszel kapcsolatban.

Egyrészt Renner közeli barátai szerint a sztár egy igazán érzékeny anya fia, akit a fegyverek helyett sokkal inkább a sminkelés érdekel, és majd meghal azért, hogy végre egy musicalben szerepelhessen. Saját bevallása szerint, ha nem sikerült volna színészként befutnia, akkor minden bizonnyal sminkmester lett volna belőle, mivel imádja ezt a területet.

Nem zavarták a homoszexuális jelenetek

Az Enquier szerint az egyik legfontosabb érv Renner melegsége kapcsán, hogy amikor a színész megkapta Jeffrey Dahmer sorozatgyilkos szerepét a Dahmer című életrajzi filmben, nem okozott neki problémát a homoszexuális jelenetek leforgatása.

Az elmúlt évek legemlékezetesebb Oscar-díjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindeközben azért gyanúsan intim viszonyt ápol Charlize Theronnal, és Jessica Simpsonnal is hírbe hozták, ugyanakkor az édesanyjával érkezett az Oscar-gálára, ahol az aranyszobrot végül Jeff Bridges kapta meg a Crazy Heartért.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hogy mi a teljes igazság, talán idővel kiderül, egy barátja szerint azonban nem igazán érdekli Rennert, hogy mit suttognak a háta mögött a magánéletéről.
Ezt is szeretjük