szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Öt eszméletlen fiatalra találtak a Bács-Kiskun megyei Kecelen, egy diszkóban szombaton, valamennyiüknél életmentő beavatkozást kellett végezni - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Győrfi Pál közlése szerint az eszméletlenül talált fiatalok esetében felmerült a kábítószer-túladagolás lehetősége. Mindegyik fiatalt intubálni kellett, közülük hármat pedig mesterségesen kellett lélegeztetni - tette hozzá.

A helyszínre mentőhelikoptereket és mentőautókat is irányítottak, a fiatalokat Kalocsára, Kiskunhalasra és Budapestre viszik kórházba.
MTI Itthon

Újabb drogfüggő halt meg Budapesten

Újra meghalt egy ember kábítószer miatt Budapesten; a harminc év körüli nőt a XI. kerületben érte a halál - mondta Mészáros Hajnalka, az Országos Mentőszolgálat ügyeletes főorvosa kedden. Néhány napon belül ez az ötödik droghalál Budapesten.

MTI Itthon

Újabb drogos halt meg Budapesten

Egy újabb, szombat óta immár a hatodik kábítószer-fogyasztó halt meg a kedd esti órákban Budapesten – közölte Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese szerdán. Négy nap alatt ez már a hatodik haláleset.

MTI Itthon

Előzetesben a miskolci drogdíler

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a miskolci drogdílert, akit a rendőrség azzal gyanúsít: heroint adott el annak a két fiatalnak, aki a napokban halt meg a kábítószer miatt - tájékoztatta Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

MTI Itthon

Elfogtak két dílert, tőlük származhatott a halálos drog

Elfogott a rendőrség két férfit, feltehetően ők adták el a kábítószert annak a négy fiatalnak, akik a hétvégén - vélhetően kábítószer-túladagolásban - haltak meg a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).