Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szabadulj meg a negatív energiáktól!

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Arcod titka: szerető vagy szerető társ...

Közzétéve: 2010. 06. 09.
Értékelés
Ez a cikk 5092 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Már sokféle képpen kielemeztük az arcokat, most viszont egy tudományos vizsgálat alapján ismerhetjük meg szeretői képességeinket, párkapcsolattal összefüggő gondolatainkat...


a jobb oldali arc tulajdonosa futó kapcsolatokat keres...

Az emberek társas kapcsolatokhoz való viszonyulás arcuk jellegzetességei alapján meghatározható! - legalábbis az Aberdeen-i és a Durham-i egyetem közös kutatása ezt próbálja bizonyítani. 700 heteroszexuális, a húszas éveiben járó személlyel végeztek vizsgálatokat. A részvevőknek az ellentétes nemet ábrázoló arcok közül kellett azokat <kiválasztaniuk, akik - meglátásuk szerint - csak futó, vagy éppen ellenkezőleg, kifejezetten tartós kapcsolatra vágynak. Azokat is meg kellett jelölniük, akik nekik tetszenek.

Az eredmények azt mutatják, hogy a kísérletben résztvevő fiatal férfiak és nők az ellentétes nem arca alapján pontosan képesek azok társas kapcsolatokhoz való viszonyát meghatározni. Sőt, nem meglepő módon itt is bebizonyosodott az az állítás, mely szerint: "az ellentétek vonzzák egymást."

a bal oldali arckép tulajdonosa hosszútávú kapcsolatra vágyik...


A férfiak esetében - elsősorban - az arcuk alapján nyitott, futó kalandokra is kész hölgyek tetszettek, - mert az arcformák alapján sokkal csinosabbnak, kívánatosabbnak vélték őket; A hölgyeknél épp ellenkezőleg alakult a helyzet, mert nőnemű válaszadók kivétel nélkül a tartós kapcsolatot kereső férfiakra szavaztak. Azok a hímneműek, akik széles állkapoccsal és kis szemekkel rendelkeztek, rendszerint futó kapcsolatokra berendezkedettnek vélték.

A kísérlet bebizonyította, hogy tudatalattink rettentő erősen befolyásolja partnerválasztásunkat.