nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Csevegő klub külföldieknek és magyaroknak

Külföldiekkel szeretne csevegni? Szeretné, ha más kultúrák fiai hiteles képet kapnának az országról? Mondja el nekik személyesen.

nyest.hu | 2010. június 8.
|  

Kevés az olyan fórum, ahol egy hazánkba szakadt külföldi kötetlenül ismerkedhet magyarokkal, a magyar kultúrával. Ezt igyekszik megteremteni a Budapest Melting Pot nevű kezdeményezés, mely voltaképpen nem más, mint egy nagyra nőtt, nemzetközi baráti kör. Tagjai – érdeklődő magyarok és külföldiek vegyesen – rendszeresen találkoznak, és csevegnek, társasjátékoznak. Ezalatt pedig meg lehet beszélni mindazt, amit egy külföldi Magyarországról, vagy egy magyar egy más országról tudni akar.

Így tehát két cél is érvényesül: a külföldiek személyes (és talán életre szóló) kapcsolatokat szerezhetnek, a magyarok pedig nem utolsó sorban gyakorolhatják az idegen nyelveket.

A találkozókra minden vállalkozó kedvű érdeklődőt szeretettel várnak nemre, korra, foglalkozásra való tekintet nélkül. A következő alkalomra június 10-én este 7 órakor kerül sor a Millenáris Fogadó Padláson (G épület).

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X